Betere producten, betere service en nog betere oplossingen

Het nieuwe pluspunt is een feit!

Wie zegt eigenlijk dat traditie en vooruitgang niet bij elkaar passen? Dat gevestigde merken zich niet opnieuw kunnen uitvinden? Waar staat dat alles altijd hetzelfde moet blijven? Nergens! Juist. Daarom hebben wij onze naam opnieuw geformuleerd: VINK LISSE wordt kaiserkraft, works. (tevens handelend onder de naam Vink Lisse B.V.)

Ons merk is een belofte. Een belofte van kwaliteit en prestatie. Wij nemen namelijk verantwoordelijkheid voor wat wij u bieden. En zo maken we een complete dienstverlening nog meer compleet, goede producten nog beter en verrassen we u graag met slimme oplossingen uit onze transport-, verpakkings- en werkplaatswereld. Maar bovenal doen we het zo duurzaam dat het enkelfähig is. Daarop kunt u, maar ook de volgende generatie en de generatie daarna, op vertrouwen.

Wij zijn altijd op zoek naar het pluspunt dat ons beter maakt, zodat u efficiënter, ergonomischer en makkelijker kunt werken.

Ons pluspunt voor uw werkwereld.

Nieuwe KK 046

Veelzijdig assortiment

Wij hebben producten van verschillende leveranciers in het assortiment en voorzien u altijd van neutraal advies. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing krijgt, en niet alleen de beste merknaam.

Nieuwe KK 046

Duurzame professionele uitrusting

Praten over hoge kwaliteit en strenge richtlijnen is makkelijk. Wij tonen liever aan wat we te bieden hebben, bijvoorbeeld met onze onderscheiding van EcoVadis, diverse ISO-certificaten of de buitengewoon lange garantietermijnen tot wel 15 jaar.

Nieuwe KK 046

Uitgebreide services

Diversiteit maakt ons sterk. Bijzonderheden maken ons beter. Dat geldt niet alleen voor ons assortiment, maar ook voor onze services. We hebben alles wat u nodig hebt, van levering, montage en reserveonderdelen en reparaties tot aan internationaal advies. Ons motto is dan ook: alles op voorraad.

Nieuwe KK 046

Slimme verpakkingsoplossingen

Voor werkplaats, magazijn , kantoor of expeditie.

Ons pluspunt voor de volgende generatie.

Nieuwe KK 931

De wereld van slimme oplossingen: duurzaamheid.

Wij laten u graag zien waarmee wij ons momenteel bezighouden en lichten hier regelmatig onze activiteiten, doelstellingen, plannen, projecten en resultaten toe.

Nieuwe KK 931

Bij voorkeur meteen: enkelfähig winkelen.

Wij hebben altijd het betere alternatief. Bekijk nu ons groeiende assortiment van duurzame producten, die allemaal beschikken over een Enkelfähig-score.

Nieuwe KK 931

Over het Enkelfähig-initiatief.

kaiserkraft neemt het initiatief: wij gaan voor Enkelfähig. Met slimme ideeën en duurzame en krachtige oplossingen doen wij ons best voor een leefbare toekomst.

Ons pluspunt voor bijzondere wensen.

Nieuwe KK 046

Onze eigen merken

Met onze eigen merken krijgt u voor elke toepassing het juiste product. Wat er altijd is inbegrepen? Onze hoge kwaliteitsnormen en garantietermijnen die verder gaan dan de wettelijke minimumeisen. En er is nog iets dat goede kwaliteit voor ons definieert: de keuze is aan u. Tussen voordelige modellen van merkkwaliteit en eersteklas modellen die u meer bieden dan standaard.

Nieuwe KK 046

Onze eigen productie

Stel u eens voor wat u ook maar wilt. Conform onze belofte works! bouwen, lakken en wijzigen we namelijk producten om 100% aan uw wensen te voldoen. Dit staat overigens ook centraal in onze dienstverlening van onze eigen productie: het personaliseren van uw producten.

Of het nu gaat om speciale constructies, speciale kleuren, speciale afmetingen of speciale uitrustingen, het speciale is bij ons standaard.

Nieuwe KK 126

Hebt u vragen?

Als u nog andere vragen hebt, kunt u gratis contact met ons opnemen.

verkoop@kaiserkraft.nl

0252 - 461 300