Nu ruimte en kracht besparen!

Heeft u de laatste tijd aandacht besteed aan uw stellingen? Niet? Dat dachten we al! Vaak doen stellingsystemen onopgemerkt fantastische dingen. Of het nu gaat om kleine, grote, dunne, brede of omvangrijke voorwerpen, stellingen houden alle goederen op hun plaats en besparen een hoop moeite. Van archief- tot zwaarlaststellingen, wij hebben de ruimtebespaarders die u ongetwijfeld goed kunt gebruiken! 

Dossier- en archiefstellingen: de allrounders

Stapelen overal op kantoor dikke dossiers zich op en heeft u geen tijd om ze op te ruimen? Onze dossier- en archiefstellingen nemen u alle zorgen uit handen! Ze zijn binnen een paar stappen opgebouwd en kunnen zelfs de zwaarste dossiers en registers dragen. U kunt stapels dossiers opslaan in de stellingsystemen of natuurlijk elk ander voorwerp met een normaal gewicht. Onze allrounders zijn haast niet kapot te krijgen.

Stellingen voor speciale voorwerpen: de bijzonderen

Soms is er iets speciaals nodig. Dit geldt zowel voor het leven als voor stellingen. Want speciale goederen vereisen een uiterst veilige opslag. Onze stellingen voor speciale goederen kunnen alles aan. Of het nu gaat om lompe banden, lastige kabelspoelen of de opslag van reserveonderdelen in tonnen, u laat het ons weten wat u nodig heeft en wij brengen u de perfecte stelling.

Schroef- en inhaakstellingen: de flexibelen

Heeft u geen schroevendraaiers en hamers bij de hand in het magazijn of op de werkplaats, maar wilt u toch meer orde? Geen probleem. Voor de montage van onze inhaakstellingen heeft u helemaal geen gereedschap nodig. Zoals de naam al suggereert, kunnen ze gemakkelijk en snel zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Schroef- en inhaakstellingen kunnen flexibel gecombineerd en uitgebreid worden. Dus als uw bedrijf groeit, groeien uw stellingen gewoon mee.

Zwaarlast- en palletstellingen: de sterksten

Zware gewichten kunnen vederlicht worden opgeslagen in zwaarlaststellingen dankzij zeer hoge stabiliteit en draagvermogen. Extreem grote, lompe goederen kunnen veilig opgeborgen worden in extra brede compartimenten van breedvakstellingen of staan/liggen veilig in draagarmstellingen. Wat ook een must is voor elk groot magazijn: palletstellingen. Dat ze handig zijn voor het laden en lossen met een heftruck maakt ze populair bij klanten.

De allround-service voor als het misgaat!

Van levering en montage tot onderdelenservice en onderhoud van stellingsystemen: wij staan met een persoonlijke contactpersoon klaar waar en wanneer u ons nodig heeft.