Kantoorwerkplek

Onze beste oplossingen voor uw kantoorruimtes.

Van een kantoor naar mijn kantoor. Kasten, banken, tafels en het kantoor is klaar? Voor sommigen is dat genoeg, maar niet voor ons. Bij ons maakt de plus het verschil voor u en uw dagelijkse werkleven: duurzamer, efficiënter, veiliger en ergonomischer.

Moderne ruimteconcepten vervangen klassieke structuren door een multifunctionele omgeving. De leidende principes bij het ontwerp van werkplekken en hun omgeving zijn aantrekkelijkheid, flexibiliteit en functionaliteit. In deze context bewijst de indeling in verschillende zones zijn waarde, zoals u hier kunt zien aan de hand van de vijf volgende voorbeelden.

Organisatie van de werkoppervlakken in zones.

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Kantinezone

Een ruime plek voor catering en borrels met collega's, en een alternatieve locatie voor spontane vergaderingen

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Communicatiezone

Uitwisseling met collega's en kennisoverdracht

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Rustzone

Rustige locaties voor geconcentreerd werken

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Inspiratiezone

Om te ontspannen en creativiteit te bevorderen

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Ontmoetingszone

Projectwerk in kleine groepen en discussies met klanten

Profiteer van onze projectservice! Van planning tot uitrusting tot vragen over ergonomie of duurzaamheid: onze experts verduidelijken samen met u wat moet worden verduidelijkt.

Hoe kan ik deze zones verbeteren?

Kleuren. Gecombineerd voor een goed humeur.

Als u het niet op de muren wilt, kunt u het bij onze meubels krijgen: die zijn niet alleen kleurrijk om u in een goed humeur te brengen, maar ze zijn ook gemakkelijk te wassen en slijtvast, en kunnen tegen een stootje.

Planten. Gebruikt voor een visuele verfrissende kick.

Geen zorg, geen water, licht of warmte. Zuurstof? Absoluut niet! Kunstplanten hebben bijna niets nodig – behalve een mooie plek. Voor meer feelgood op de werkplek en een verfriste werkcultuur.

Materialen. Doordacht voor de volgende generatie.

Houten stoelen, houten bureaus of houten kasten uit duurzame bossen, gerecycled staal voor kledingkasten, ruimteverdelers of andere metalen meubels, biologisch afbreekbare of recyclebare stoffen of kunststoffen, duurzame oppervlakken, duurzame coatings en duurzame verwerking.

Modern licht dankzij LED.

Ze zijn nu overal te vinden: lichtgevende diodes (LED's). Het grote voordeel van LED-technologie ligt in hun lage stroomverbruik en dus in de verlaging van de elektriciteitskosten bij dezelfde helderheid. Ze hebben ook een langere levensduur dan conventionele lichtbronnen. Vergeleken met spaarlampen of TL-buizen zijn LED's echter veel duurder in aanschaf. Het gebruik ervan is daarom alleen de moeite waard als de aanschaf wordt gecompenseerd door lagere onderhoudskosten en besparingen op elektriciteit.

Mijn favoriete plek: het kantoor ler

Licht op maat. En volgens uw wensen.

Goede verlichting is een doorslaggevende factor voor betere prestaties en motivatie: wie beter en moeiteloos kan zien, verhoogt niet alleen de veiligheid op het werk, maar ook de kwaliteit van het werk.

Mijn favoriete plek: het kantoor ler

Optimale verlichting op de werkplek.

Verhoog de productiviteit met het juiste licht. Lees in dit artikel hoe de optimale verlichting op de werkplek eruitziet.

Mijn favoriete plek: het kantoor ler

Licht in warm wit, neutraal wit en koel wit.

Dat klinkt als een geweldige selectie! Als u op zoek bent naar verlichtingsopties, vindt u hier in de shop een breed assortiment lampen – van plafondlampen tot staande lampen en wandlampen.

Mijn favoriete plek: het kantoor ler

Aan het licht gebracht: ons lexicon over verlichtingstechniek.

TIP! Voor iedereen die nog meer wil weten over licht en lux, is hier onze klein lexicon over verlichtingstechniek.

Wij geven een garantiebelofte: minstens 3 jaar.

3 jaar, dat zijn ongeveer 1.576.000 minuten. Deze garantie krijgt u altijd van ons. Maar voor veel van onze producten is dat duidelijk te weinig. Wat denkt u van 5.256.000 minuten? Dat is ongeveer 10 jaar garantie. En wacht eens even: wij hebben ook producten met tot wel 15 jaar garantie. Nou, hoeveel minuten is dat?

Oplossingen op maat

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Past de kast naast het raam? Is de tafel niet te hoog voor de stoel? En zijn alle wettelijke richtlijnen gevolgd? Wie koopt graag een kat in de zak? Met onze 3D-planningsservice weet u van tevoren precies hoe uw toekomstige werkomgeving eruit komt te zien.

Van planning en uitrusting tot vragen over ergonomie of duurzaamheid: onze experts verduidelijken samen met u wat moet worden verduidelijkt. Het geheel is ook heerlijk ongecompliceerd: veel van onze oplossingen zijn gebaseerd op een gestandaardiseerd bouwdoossysteem dat we desgewenst individueel voor u aanpassen.

Dit heeft veel voordelen, eigenlijk nul nadelen, is ook gemakkelijk te doen en is natuurlijk gratis voor u.

Duurzame inkoop

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Ontdek de vele mogelijkheden om een goede koopbeslissing te nemen. Wij zijn er trots op dat wij duurzame opties bieden die zowel uw bedrijf als de toekomst ondersteunen – bijvoorbeeld met Enkelfähig of onze speciale winkels met FSC®-gecertificeerde producten of de Blaue Engel.

Een selectie van onze duurzaamste producten: ontdek nu ons groeiende duurzame assortiment: veel Enkelfähig-producten die goed zijn voor u en de natuur. Met de Enkelfähig Score maken wij het nog gemakkelijker om duurzame producten op meteen te herkennen.

Dit kan ook interessant zijn voor u.

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Slimme themawereld: duurzaamheid

Wij laten u graag zien waarmee wij ons momenteel bezighouden en lichten hier regelmatig onze activiteiten, doelstellingen, plannen, projecten en resultaten toe.

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Enkelfähig inkopen

Met de Enkelfähig Score ondersteunen wij u bij het bereiken van uw eigen duurzaamheidsdoelen. Want: hoe hoger de Enkelfähig Score, hoe duurzamer het product! Dit maakt het voor u heel gemakkelijk om Enkelfähig-producten meteen te herkennen – en te kopen.

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Over het Enkelfähig-initiatief

kaiserkraft neemt het initiatief: wij gaan voor Enkelfähig. Met knappe koppen, slimme ideeën en duurzame en krachtige oplossingen doen wij ons best voor een leefbare toekomst.

Mijn favoriete plek: het kantoor 367

Werkwereld: kantoor + administratie

Geef uw kantoorruimtes meerwaarde met slimme oplossingen die ideaal zijn voor uw werkomgeving. Hier vindt u uitgebreide informatie en interessante details over het onderwerp kantoor en administratie.

Mijn favoriete plek: het kantoor ler

’Moderne kantoorconcepten zijn gebaseerd op de behoeften van de gebruikers en bieden verschillende zones om te werken.’

Wij maken het voor u mogelijk:
Schrijf ons!