Dranghekken, bouwhekken

Afzethekken zorgen ervoor dat uw personeel veilig te werk kan gaan en voorbijgangers op gepaste afstand kunnen passeren. Dat is voor iedereen fijn. Ontdek alle bouwhekken en dranghekken uit ons assortiment en investeer in uw bedrijf.

In de categorie Dranghekken, bouwhekken bieden wij u producten van de volgende merken aan: Rubbermaid.

Merk
Materiaal
Kleur
Relevant
Aantal artikelen: 33

Voorkom ongevallen met bouwhekken en dranghekkenIedereen die in de bouw werkt, weet dat afzethekken ontzettend belangrijk zijn. Waarom? Omdat u zo een veilige werkomgeving realiseert. Werknemers én voorbijgangers begrijpen hierdoor namelijk precies waar ze wel en niet moeten zijn. Bij kaiserkraft vindt u verschillende bouwhekken en dranghekken. Ze hebben één ding gemeen: u kunt ze eenvoudig in en uit elkaar halen. Ontdek alle bouwhekken en dranghekken in onze online shop en vindt er eentje die perfect aansluit bij uw bedrijf.Afzethekken beschermen mens én machineAfzethekken beschermen niet alleen werknemers of voorbijgangers; ze zorgen er ook voor dat al uw machines intact blijven. Omdat u de grenzen van de bouwplaats netjes aangeeft, komt er - los van uw personeel - niemand in de buurt van uw apparatuur. Dat is wel zo prettig. Kortom: afzethekken zijn een goede en verstandige investering voor uw bedrijf.Bouwhekken, dranghekken of afzethekken kopenWilt u bouwhekken, dranghekken of afzethekken kopen, maar kunt u maar geen keuze maken? Laat ons u helpen. Als u op deze dingen let, weet u precies welke uitvoering voor u de juiste is:  • Wilt u een bouwhek kopen dat u gemakkelijk kunt verplaatsen? Kies dan voor een uitvoering met wielen. Als dit niet nodig is, heeft u genoeg aan een stilstaand model.

  • U kunt bij het kopen kiezen tussen afzethekken van staal of kunststof. Staal is steviger, maar kunststof is goedkoper. Het is maar net wat u belangrijk vindt.

  • Sommige dranghekken zijn retroreflectief. Dat betekent dat ze extra opvallen in het donker. Dit is vooral nodig als er 's nachts mensen aanwezig zijn op of rond de bouwplaats. Als dit niet het geval is, hoeft u hier niet voor te kiezen.

  • Als u opbergruimte wilt besparen, schaft u bouwhekwerk aan dat u gemakkelijk op kunt vouwen. Dit is ook nog eens makkelijk te vervoeren. Als u de producten op een vaste plaats wilt laten staan, is dit niet nodig.


Heeft u nog vragen over onze bouwhekwerken? Of wilt u meer weten over onze andere artikelen, zoals beschermpalen en balustrades? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00. U mag ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Kiepwagens | Pedaalemmers | Vloerstofzuigers | Papiervernietigers | Afvalzakhouders | Parkeerplaatsmarkeringen | Mannus slagbomen | Rubbermaid dranghekken