Ladekasten, hangmappenkasten

Hangmapkasten zijn in artsenpraktijken, advocatenkantoren, openbare instanties en dergelijke onmisbaar, want ze bieden een ordelijk overzicht over hangmappen, van A tot Z. Ons assortiment is dan ook breed: van lade-uittrekbeveiligingen tot centrale vergrendelingen vindt u bij ons hangmapkasten voor alle toepassingen.

In de categorie Ladekasten, hangmappenkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: BISLEY, C+P, mauser, eurokraft basic, eurokraft pro.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
325
325
1596
1596
-
Relevant
Aantal artikelen: 112

Hangmapkasten: robuust en duurzaamZou dat niet praktisch zijn? Een lade in een kast, diep genoeg om mappen in A4-formaat op te hangen, waardoor documenten en formulieren van lopende projecten snel weer gesorteerd in- en uit kunnen worden genomen. Tot het werkproces is voltooid en het de ordner in kan. U heeft gelijk: Dat bestaat al en het wordt hangmap genoemd.Bij kaiserkraft vindt u een kleurrijk assortiment hangmappenkasten in verschillende breedtes en hoogtes met één of twee rijen, met maximaal vier laden. De inrichting laat overigens niets te wensen over: Bisley hangmapkasten kwaliteit mauser of EUROKRAFTpro gepoedercoate of gemoffelde plaatstalen behuizing in vele kleuren, volledig uitschuifbare laden, afhankelijk van het model met gedempt zelfsluitend systeem, waarbij de centrale vergrendeling met cilinderslot zorgt voor gegevensbeveiliging.
Adminstratiekasten voor boekhouden tot praktijkbeheerZo gaat het dag in dag uit: lade open, map eruit, lade dicht, weer open, in de hangmappen bladeren, document uitnemen, lade dicht – een archiefkast voor mappen maakt heel wat mee. Dat is ook goed zo, omdat hij als onderdeel van een functionerende kantoorinrichting helpt om zelfs onder hoge druk de orde te handhaven. Zodat de stroom aan gegevens ondanks de structuur niet boven het hoofd gaat groeien, is het handig als iets kan worden weggedaan. Met een papiervernietiger uit onze onlineshop maakt u uw dossierkasten lichter door wat niet langer hoeft te worden opgeslagen te vernietigen.
Beveiliging voor hangmapkastenOver opslag gesproken, niet alleen gevoelige gegevens moeten worden beschermd. Uw bedrijf werkt met gevaarlijke stoffen of bewaart kostbaarheden? Bij kaiserkraft zijn sleutels en sloten in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar voor alles wat niet voor iedereen toegankelijk mag zijn, van diefstalbeveiliging tot elektronisch slot met een mastercode. Natuurlijk weten we dat elk bedrijf uniek is en dat voor uw bedrijf een oplossing op maat beter kan zijn, of het nu om de beveiliging van hangmappenkasten, of kantoorbenodigdheden gaat: Neem contact met ons op. Wij vinden het fijn om u te helpen.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kleedkamerkasten | Hoge kasten | Snijmachines | Bezemkasten | Aluminium boxen | Lockerkasten | EUROKRAFTpro gereedschapskasten | EUROKRAFTpro garderobekasten