E-transportapparaten

Overtuigt e-mobiliteit vooral op de snelweg? Geen denken aan! In bedrijf brengen onze exclusieve e-transportapparaten de balans en de processen op snelheid.

In de categorie E-transportapparaten bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, HelgeNyberg, MATADOR.

Relevant
Aantal artikelen: 46

E-transportapparaten: een nieuwe motor voor uw bedrijfslogistiekTransportapparaten kunnen zo wendbaar, zo ergonomisch en zo doordacht zijn als het maar kan: wanneer zij afgeladen zijn en over lange afstanden moeten worden vervoerd, is dat zeer inspannend en is het soms zelfs oneconomisch om ze te verplaatsen.Maar wij hebben een oplossing voor dit probleem in onze winkel: elektrische transportapparaten! E-transportapparaten vullen onze bekende wagens voor werkplaats, ambacht en industrie aan met een krachtige en multifunctionele elektrische aandrijving die het transportapparaten snel en veilig verplaatst zonder dat uw medewerkers zich hoeven in te spannen.Ook u kunt nu profiteren van de voordelen van elektrisch transportapparaten, want het maakt het werk van uw werknemers gemakkelijker, zware lasten worden snel, gemakkelijk en vooral doelgericht verplaatst. Vermoeidheid? Overbelasting? Verlies van tijd? Allemaal verleden tijd!
Plaatsen van gebruik van elektrische transportapparatenDe plaatsen waar elektrische transportapparaten worden gebruikt, zijn even gevarieerd als hun functie. Zij worden gebruikt in magazijnen, werkplaatsen, supermarkten, verkoopruimten of gewoon op plaatsen waar grotere hoeveelheden materiaal worden aangevoerd, zoals buitenopslag of leveringszones. Overal vergemakkelijken zij het werk met zware goederen en materialen. Waarom dingen ingewikkeld maken als ze eenvoudig kunnen zijn? Koop nu elektrische transportapparaten!
Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische transportwagens of e-transportapparaten?De meeste e-mobiliteitsproducten zijn ontworpen voor het vervoer van mensen. In bedrijven met veel goederenverkeer zijn elektrische transportwagens of e-transportapparaten echter meer de moeite waard. De compacte lithiumionaccu's in onze e-module NEO zorgen voor een extra energieboost en maken het gemakkelijker om rond te rijden en te manoeuvreren. Zij garanderen ook arbeid verrichten zonder moe te worden. Ladingen tot 500 kg kunnen zonder moeite worden verplaatst. Voor de vlootmodus koppelt u eenvoudig meerdere wagens via Bluetooth.In vergelijking met conventionele transportapparaten voor werkplaatsen en de industrie hebben e-versies een hogere aankoopprijs en moet er regelmatig energie worden toegevoerd. Dankzij het verwisselbare accusysteem zijn ze echter altijd klaar voor gebruik. De prijs betaalt zich snel terug door een vlottere logistiek en minder gezondheidsklachten bij uw werknemers.
Welke producten zijn verkrijgbaar?Wij geven er de voorkeur aan om zelf de toekomst te bepalen: ons gamma van transportmiddelen met elektrische aandrijving biedt u een voortdurend groeiende keuze aan producten van EUROKRAFTpro. Met ons eigen topmerk krijgt u kant-en-klare e-transportapparaten, van platform-, montage-, etage- en bakwagens tot kastwagens. Dankzij hun brede toepassingsgebied, hoogwaardige afwerking en manoeuvreerbaarheid zijn deze varianten bijzonder populair.Met onze elektrische sleepwagenserie TAKKTOR kunt u wagencolonnes en aanhangers met een lading tot 1000 of 2000 kilogram verplaatsen, zonder speciaal rijbewijs, maar met maximale flexibiliteit. Daarnaast vindt u in onze winkel ook onze speciaal ontwikkelde koppelingssystemen, naast de standaard pennenkoppeling ook speciale koppelingen voor het transport van rolcontainers en corlettes.
Elektrische sets voor bestaande transportwagens om achteraf aan te brengenHeeft u al een transportwagen? Perfect! Onze EUROKRAFTpro e-moduleset NEO om achteraf aan te brengen past op de meeste EUROKRAFTpro transportwagens en transformeert ze eenvoudig in snelle moderne wagen. U krijgt tot acht uur elektrische aandrijving per lading. Welke wagen past? Kijk gewoon voor de aanbeveling op de respectieve productpagina. Of neem contact op met onze klantendienst, wij helpen u graag verder.
Heb ik een speciale oplaadinfrastructuur nodig voor e-transportapparaten?Over het algemeen hebben lithium-ionaccu's voor e-transportapparaten geen speciale oplaadinfrastructuur nodig. Als uw bedrijf echter op weg is naar een emissieloze toekomst, loont het de moeite om uit te rusten met wallboxes en laadzuilen voor verschillende batterijtypes. Als het wagenpark groeit en ook e-scooters en elektrische auto's hun intrede doen, bespaart een infrastructuurconcept u de rommel van aansluitingen op het bedrijfsterrein – en het zoeken naar een geschikt stopcontact.Heeft u vragen over elektrische transportwagens? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!