VIOLA

Achterwand en opzetbalie met de VIOLA serie
De kantoormeubelserie Viola is bijzonder geschikt voor ontvangstruimtes en voorkamers waar vele klanten langskomen. Achterwand en opzetbalie bieden privacy en zorgen voor een opgeruimde indruk.

Duurzaamheid
Hoogte [mm]
350
350
2004
2004
-
Breedte [mm]
406
406
2000
2000
-
Relevant
Aantal artikelen: 24
Met de kantoormeubelserie Viola wordt de bureautafel een balie
De kantoormeubelserie Viola biedt bureautafels en vrijvormtafels inclusief verbindingsbladen en aanbouwtafels. De bureautafels, die in vijf verschillende varianten verkrijgbaar zijn, kunnen op ieder moment worden omgetoverd tot een werktafel met balie. Daarom behoort deze serie tot de VARIETY-groep die voor veelzijdigheid en combineerbaarheid staat. Bij elke tafelafmeting wordt daarom bij de kantoormeubelserie Viola een bijpassende achterwand en een bijpassende opzetbalie aangeboden. Zulke bureau-balie-combinaties zijn vooral geschikt voor wachtkamers met hoge bezoekersaantallen. Daarom kunnen artsenpraktijken, advocatenkantoren, instanties en bedrijven met klantenadvies ter plaatse voor de kantoormeubelserie Viola met opzetbalies kiezen. De opzetbalie biedt naast zichtbescherming en privésfeer bovendien extra opbergruimte voor uw medewerkers. Onder het tabblad 'Toebehoren’ vindt u een optionele kabelgoot. De kantoormeubelserie Viola biedt naast de in hoogte verstelbare bureautafels uiteraard ook verrijdbare ladeblokken en staande ladeblokken aan, die ofwel aan de tafel grenzen of onder de tafel worden geplaatst. Aangrenzend aan het bureau kan het staande ladeblok ook als uitbreiding van het tafelblad fungeren. Onder het toebehoren vindt u bovendien schuine legborden en scheidingsschotten, waarmee u de laden van de ladeblokken beter kunt indelen.

Kantoormeubelserie Viola – kastelementen in zeven uitvoeringen
De kantoormeubelserie Viola heeft ook voldoende opbergruimte in de vorm van kasten en stellingen te bieden. De VARIETY-serie bevat zeven verschillende kastelementen die het inrichten van het kantoor flexibel en individueel mogelijk maken. Roldeurkasten kunnen met kast-stelling-combinaties, vleugeldeur- en vouwdeurkasten en eenvoudige stellingen worden verbonden. De kastdeuren zijn telkens voorzien van elegante greeplijsten. Dankzij Viola groeit uw kantoor met uw behoeften en uw klantenbestand mee – en u kunt optimaal inspelen op de ruimtelijke omstandigheden. Bij een geplande complete inrichting kan onze CAD-planningsservice een handje helpen. Kantoormeubels Viola stammen uit verantwoordelijke bosbouw en zijn onderscheiden met het FSC-keurmerk. De kantoormeubelserie bekoort bovendien met een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. De kantoormeubelserie Viola bestaat in de moderne kleuren lichtgrijs en beukenhoutdecor. De verrijdbare ladeblokken worden gemonteerd geleverd met losse handgrepen en wielen. Alle andere kantoormeubelen worden ongemonteerd geleverd. Desgewenst kunt u echter onze professionele montageservice bestellen.