Tevredenheid gegarandeerd

Garanties en retouren

Tot 15 jaar garantie? JA, natuurlijk!

Geen garantie? Dit is bij ons niet mogelijk: bij kaiserkraft kunt u altijd rekenen op een minimumgarantie van drie jaar. Wij bieden zelfs tot vijftien jaar garantie op producten met een verwachte lange levensduur. Garantievoorwaarden die passen bij een duurzame en circulaire bedrijfsvoering, daar kunt u op rekenen! Ook in die gevallen waarbij u twijfelt over uw aankoop, garanderen wij uw tevredenheid met 30 dagen retourrecht.

Garantie

  • Alle EUROKRAFTpro producten worden geleverd met 10 jaar garantie.
  • U geniet van 3 jaar garantie op alle EUROKRAFTbasic producten.
  • Alle andere artikelen van kaiserkraft zijn gedekt met minstens 3 jaar garantie.
  • Op producten met een verwachte lange levensduur geldt nu zelfs een garantie tot 15 jaar.
Garanties en retouren 622

30 dagen terugnameservice

Garanties en retouren ler

Ondanks onze hoge kwaliteitsstandaarden kan het eens gebeuren dat u niet tevreden bent met een product. Geen probleem: u kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren, in de originele verpakking en zonder gebruikssporen.

Wij betalen u de volledige koopprijs terug zodra u de goederen geretourneerd heeft.

Leveringsgarantie

Betrouwbare leveringsgaranties zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden u de zekerheid dat u meer van de door u bestelde artikelen bij ons kunt kopen, aanvullen of ongecompliceerd kunt toevoegen aan uw bestelling. Met producten van ons prestatiemerk EUROKRAFTpro ontvangt u een after-sales service van 5 jaar. Indien bepaalde producten uit productie gaan dan brengen wij u tijdig op de hoogte en zoeken wij samen naar een passend alternatief of een offerte op maat voor aanschaf van een buffervoorraad. Mocht u het gewenste product niet kunnen vinden... dan zoeken wij samen naar de oplossing, ook buiten ons standaard assortiment. Vraag het ons gewoon en maak gebruik van onze inkoopservice voor al uw klant specifieke producten.

Uw contactpersoon:

  • Telefoon: 0252 - 461 300
  • E-mail: verkoop@kaiserkraft.nl
Garanties en retouren wt$