Adembescherming

Bij sommige projecten en beroepen is het gevaarlijk om zonder adembescherming adem te halen. Daarom biedt kaiserkraft een breed assortiment aan verschillende soorten mondmaskers voor een veilige ademhaling op de werkvloer.

In de categorie Adembescherming bieden wij u producten van de volgende merken aan: 3M, Dräger, MOLDEX.

Uw filters
Merk
Uitvoering
Uitrusting
Relevant
Aantal artikelen: 33

Adembescherming op de werkvloerHet officiële wereldrecord voor het inhouden van de adem is 21 minuten en 33 seconden. Is dat lang voor u? Kijk dan eens naar ons aanbod aan producten voor adembescherming. Met het juiste mondmasker, stofmasker of medisch masker kunt u met een gerust hart blijven ademen, zelfs op plaatsen met schadelijke deeltjes in de lucht. Het geeft de werknemers ook een betere bescherming tegen Covid-19 als afstand houden niet mogelijk is.Adembescherming kopen – de deeltjesfilter is wat teltEr zijn veel belangrijke redenen om bijvoorbeeld een ademhalingsmasker of een medisch gezichtsmasker met deeltjesfilter of combinatiefilter te dragen:  • Virussen


  • Vonken


  • Stof


  • Rook


  • Gassen


  • DampenAls de lucht op de werkplek wordt verontreinigd door dergelijke verontreinigende stoffen en ziekteverwekkers, bestaat het risico van langdurige en soms zelfs kortstondige gezondheidsschade. Om die redenen is het essentieel dat uw medewerkers het juiste adembeschermingsmasker dragen.Kies voor het juiste mond en neusmaskerIn onze webshop vindt u onder andere eenvoudige mond- en neusmaskers met ademend filtervlies, zoals de bekende wegwerpmasker, strakke FFP2-ademhalingsmaskers die beschermen tegen stof en rook, maar ook tegen vele bacteriën en virussen, halfmaskers voor bescherming tegen lage concentraties gassen en aerosolen en FFP3-maskers voor effectieve bescherming tegen remstof, radioactieve stoffen, ziekteverwekkers en nog veel meer.


Volledige gezichtsmaskers die kunnen worden gebruikt met verschillende deeltjesfilters en combinatiefilters. Al onze adembeschermingsmaskers zorgen ervoor dat de drager goed beschermd is en toch voldoende lucht krijgt, omdat het inhouden van de adem geen optie is. Noch op kantoor, noch tijdens het lassen.Let op: Hoewel eenvoudige mond- en neusbescherming de omgeving beschermt, beschermt het de drager slechts in beperkte mate tegen Covid-19. De situatie is anders bij FFP2-ademhalingsmaskers zonder ventiel.Ontdek ons productassortiment voor arbeidsveiligheidInademing is op veel werkplekken niet de enige bron van gevaar. Daarom kunt u bij kaiserkraft naast mondmaskers voor medewerkers ook hoofdbescherming, gehoorbescherming en visuele bescherming in verschillende uitvoeringen krijgen. Van gerenommeerde merken en in hoge kwaliteit.Heeft u vragen over selectie, gebruik of beschermend effect? Wij staan op elk moment voor u klaar met de antwoorden, neem gerust direct contact met ons op.