Werkplaatslessenaars

Ook in werkplaats, expeditie en magazijn kan men lange reden houden. Als u hier uw medewerkers wilt instrueren, heeft u een lessenaar of werkplaatslessenaar nodig. Zo bent u beter zichtbaar en hoorbaar. Maar deze lessenaars bieden nog meer voordelen, bijvoorbeeld opbergruimte, mobiliteit en orde.

In de categorie Werkplaatslessenaars bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, HelgeNyberg, eurokraft basic, Pavoy, RAU.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Eigenschap
Relevant
Aantal artikelen: 16

Lessenaars en werkplaatslessenaars – uw startpunt voor een flexibele administratieEen goed georganiseerde werkplaats of productieruimte moet vooral plaats bieden aan machines, goederen en bewegingsruimte hebben voor uw werknemers. Bureaus of permanent ingerichte kantoorruimten zijn moeilijk zinvol in te delen. En dat hoeft ook niet, want met lessenaars kunt u typische administratieve taken vrijwel overal uitvoeren.Waar worden werkplaatslessenaars voor gebruikt?Ook in het digitale tijdperk zijn contracten, leveringsbonnen of orderdocumenten op papier nodig. Netjes gesorteerd in dossiermappen worden deze documenten het veiligst bewaard in een lessenaar.De schuine steunvlakken op de lessenaars zorgen voor een comfortabele schrijf- en leeshouding en zijn een perfecte basis voor digitale hulpmiddelen zoals tablets of smartphones. In de vakken en laden kunt u het nodige schrijfgerei of kantoormateriaal opbergen.Afhankelijk van het model dienen robuuste rollessenaars van plaatstaal ook als mobiele werkbank, waarin gereedschap en kleine toebehoren klaar liggen voor de uit te voeren taak.Maar werkplaatslessenaars kunnen veel meer doen. Heeft u een tafelwagen nodig die overal kan worden gebruikt, waar u tegelijk kunt werken en schrijven? Bent u op zoek naar veelzijdige mediadesks voor presentaties? Dan is dit de juiste serie voor u.Welke varianten lessenaars zijn er?Ons assortiment voor werkplaats en industrie dekt een breed scala aan eisen. In principe kunt u kiezen tussen stationaire en mobiele lessenaars met lichtlopende wielen en rollen.Bovendien kunt u versies aanschaffen met open aflegplateaus of afsluitbare kasten. De kastelementen beschermen met name het papier tegen stof, vuil of rondvliegende vonken; een veiligheidsaspect dat niet mag worden verwaarloosd.Afhankelijk van uw behoeften kunt u bureaus kiezen met veel of weinig laden en vakken en ze bestellen in een groot aantal afmetingen.Wat is het bijzondere voordeel van mobiele lessenaars?Een mobiele lessenaar staat nooit in de weg, neemt nooit te veel plaats in en is er altijd wanneer u hem nodig hebt. Dit bespaart u vaak een extra kantoor in het bedrijf, omdat het administratieve werk direct bij de productie of werkplek kan worden gedaan. Bovendien is bewezen dat staand schrijven het gezondere alternatief is voor zitten. Met een verrijdbare lessenaar kunt u dit voordeel nog beter benutten, want dankzij de wieltjes kunt u de bureaupositie aanpassen aan uw voorkeurshouding.Uiteindelijk is een (mobiele) lessenaar ook altijd een bijdrage aan een ordelijke werkorganisatie. Dit geldt ook voor andere producten uit ons assortiment – bijvoorbeeld perforatieplaatsystemen voor wandmontage. Wij geven u graag advies hierover!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerroosters | Sleutelopbergplek | Verbandkoffers | LED-display | Rubbermatten | Pakketweegschalen | ANKE werkbanken | EUROKRAFT perforatieplaatsystemen