Reinigingsborstels

Reinigingsborstels zijn bij ons verkrijgbaar, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met fijne en harde haren en geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit maakt het schrobben de moeite waard.

In de categorie Reinigingsborstels bieden wij u producten van de volgende merken aan: Vikan.

Uw filters
Merk
Materiaaleigenschap
Materiaal
Relevant
Aantal artikelen: 36

Reinigingsborstels: geen kans op stof en vuilEen reinigingsborstel is gewoon een reinigingsborstel, toch? Niet bij ons. Wij weten van onze klanten hoe belangrijk goede borstels zijn in de voedingsmiddelenindustrie, in de productie en in werkplaatsen.Waarom een reinigingsborstel bij de locatie moet passenIn theorie kunt u een schoenborstel gebruiken voor werkoppervlakken. In de praktijk zult u niet onder de indruk zijn van het resultaat. Hetzelfde geldt als u leidingen wilt reinigen van vuil of uw vingernagels wilt reinigen met een vloerreiniger.Reinigingsborstels in de voedingsmiddelenindustrie moeten voldoen aan de wettelijke voorschriften om een perfecte hygiëne te garanderen. De verordening (EG) nr. 1935/2004 betreffende materialen die met levensmiddelen in aanraking komen, is in dit verband van centraal belang.Voor een optimaal resultaat heeft u dus niet zomaar een borstel nodig, maar de juiste borstel. Bij kaiserkraft krijgt u wand- en vloerborstels, hand- en nagelborstels, afwasborstels, pijpborstels en nog veel meer. Zo creëert u goede voorwaarden voor uw medewerkers om succesvol te schrobben.Hoe vindt u de juiste borstelBij het kiezen van een borstel kunt u de naam eerst als leidraad gebruiken. • Hand- en nagelborstels zijn bijzonder geschikt voor het reinigen van deze lichaamsdelen.

 • Schuurborstels zijn de juiste keuze voor vloeren.

 • Vaatwasborstels worden gebruikt voor het reinigen van extra keukengerei en machines in de keuken.

 • U wilt smalle en ontoegankelijke plaatsen schoonmaken? Kijk eens naar onze buisborstels.

 • Zelfs met wasborstels kunt u op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Ze zijn bijzonder geschikt voor het snijden van planken, transportbanden, schalen of tafels.

 • Uw schrobber kan de vloer niet bereiken onder machines en apparatuur? Onze hoekschrobbers kunnen dat wel.

 • Onze ronde borstels beloven on the go een schoonmaakbeurt. Ze kunnen worden bevestigd in rubberen ringmatten en borstelen schoenen als er overheen wordt gelopen.


Wat moet er nog meer worden overwogenOok de details verdienen aandacht bij de keuze van een borstel. In principe zijn de zachte borstels zachter en de harde borstels zijn grondiger. Vaak is de gulden middenweg de ideale oplossing. De haren van onze handborstels zijn hard genoeg om het vuil effectief te verwijderen. Ze zijn toch fijn genoeg om verwondingen te voorkomen en onder de nagel te kruipen.Andere kenmerken van reinigingsborstels die de moeite waard zijn om op te letten: • Materialen en hun geschiktheid bijvoorbeeld voor de voedingsmiddelenindustrie

 • Diameter van buisborstels

 • Mogelijke waterdoorstroom

 • Lengte van de steel

 • Verschillende kleuren om kruisbesmetting te voorkomen

 • Gaten in het handvat voor het ophangen


Over handvatten gesproken: Voor schrobborstels en dergelijke; deze kunt u ze afzonderlijk in de winkel aanschaffen. U gaat gewoon naar ’Toebehoren’ en u kunt bestellen. Kijk eens naar onze andere producten voor industriële reiniging. Onze productzoeker helpt u bij het maken van uw keuze.Heeft u vragen of bent u op zoek naar een borstel die u hier niet kunt vinden? U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via onze contactpagina.