Kantoorkrukken

Wilt u snel iets bespreken, uw rug ontlasten of klanten en gasten ruimtebesparende zitplaatsen bieden? Kantoorkrukken en stahulpen kunnen dat allemaal doen – en nog meer.

In de categorie Kantoorkrukken bieden wij u producten van de volgende merken aan: Topstar, meychair, eurokraft pro, interstuhl, Twinco, bimos, eurokraft basic, MAUL, TrendOffice.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Zithoogte
Relevant
Aantal artikelen: 55

Ergonomische kantoorkrukken en stahulpen – Achteroverleunen? Wij hebben een beter idee!Achteroverleunen en ontspannen. Wat is daar mis mee? Eigenlijk niets. Maar steeds meer kantoormedewerkers ruilen hun klassieke stoel in voor een ergonomische kantoorkruk. Dat is niet alleen slim, maar ook gezond.
Waarvoor hebt u een kantoorkruk nodig?In principe is een kantoorkruk een stoel zonder rugleuning die met een aantal slimme functies een goede training voor de rug biedt: zogenaamde multi-beweeglijke kantoormeubelen stimuleren de gebruiker om te bewegen tijdens het zitten. In ons assortiment hebben we kantoorkrukken met of zonder rugleuning, met of zonder hoogteverstelling, met of zonder wielen, draaibare en vaste krukken of zelfs inklapbare krukken en natuurlijk ook stahulpen.Gestoffeerde zitvlakken of ergonomisch gevormde zitschalen zorgen ervoor dat u nooit in een starre houding boven uw werk zit. Draaibare en traploos in hoogte verstelbare onderstellen, wielen en ook het ontbreken van een rugleuning zorgen voor maximale beweeglijkheid – zelfs bij minimale beweging.
Welke verschillen zijn er tussen kantoorkrukken?kaiserkraft biedt een assortiment kantoorkrukken met uiteenlopende kernfuncties. Krukken op wielen met een gestoffeerd zitvlak zijn allrounders voor secundaire werkplekken op kantoor. En fungeren ook als bezoekersstoelen.In de praktijk, de showroom of in andere bedrijven waar u moet zitten en tegelijkertijd beweeglijk bent zijn krukken met hygiënische bekleding de juiste keuze.Vaste kantoorkrukken met gasveer-hoogteverstelling zijn een goed alternatief voor de klassieke bureaustoel. Ze zorgen bijvoorbeeld voor meer beweeglijkheid in de rug en het hoofd tijdens vergaderingen, besparen ruimte in een klein kantoor of staan goed in ruimtes waar klanten komen.Stahulpen zijn eigenlijk geen krukken – de naam zegt het al. Ze kunnen echter wel het lichaam ontlasten in een staande houding. Ook de rechtere zithouding biedt een ergonomisch voordeel.Daarnaast bieden we een grote verscheidenheid aan ergonomische uitvoeringen met kegel- en schommelfuncties. Ze vormen een compacter en stabieler alternatief voor de zitbal – met alle voordelen, maar zonder de nadelen.Ook het uiterlijk mag er zijn. Visueel aantrekkelijke krukken zijn een modieus alternatief voor cafetaria's of klantenruimtes waar de verblijfsduur vrij kort is. Designkrukken in eigentijdse stijlen brengen ook variatie in uw kantoorinrichting.Hoe u uw werknemers alleen het beste kunt bieden als het gaat om bureaustoelen, leest u onder meer in het inkoophandboek ’Gezond zitten’. Bij een project voor nieuwe kantoorruimtes adviseren we u uiteraard ook over de keuze van de beste kantoorkrukken en bureaustoelen. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!