Transportkoffers

Transportkisten, transportkoffers of transportboxen zijn handig wanneer u goederen moet transporteren naar een ander bedrijf. Deze worden zeer verstevigd gebouwd en zorgen voor extra veiligheid. Ontdek alle transportkoffers die wij ter beschikking hebben. Wij hebben deze transportboxen in alle soorten, van aluminium transportkisten en kunststof transportkisten, tot transportkisten op wielen en stapelbare transportkisten.

In de categorie Transportkoffers bieden wij u producten van de volgende merken aan: ZARGES, eurokraft pro, VISO, CEMO, KS Tools, eurokraft basic.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
50
50
1805
1805
-
Relevant
Aantal artikelen: 173

(Aluminium) transportkistenElk transportbedrijf heeft transportkisten nodig, want transportkoffers zorgen voor een goede veiligheid en compactheid van het te transporteren materiaal. Onze transportboxen zullen de gereedschappen zonder problemen vervoeren. Bij ons zijn bijvoorbeeld aluminium transportkisten en kunststof transportkoffers verkrijgbaar, dit zijn lichtgewicht transportkisten van moderne materialen. Het zijn sterke transportkisten op maat, ze kunnen tegen een stootje en kunnen worden uitgebreid met praktische toebehoren.Stapelbare transportkisten: comfort en veiligheid tijdens het transportVeel van onze transportkisten zijn stapebaar op pallets en sommige transportkoffers hebben ook handige kraanogen en vorkkokers, omdat tot de vooruitgang ook kranen, stapelaars en andere moderne transportmiddelen behoren. Het te voet heffen en transporteren wordt vergemakkelijkt door handgrepen of rollen en uittrekbare handgrepen van de transportkisten.Maakt u zich zorgen dat de inhoud zal worden beschadigd tijdens het stapelen, dragen en trekken? We hebben bijvoorbeeld ook afsluitbare aluminium kisten. De transportboxen van kaiserkraft zijn afhankelijk van het model.  • vorm- en slagvast

  • bestand tegen hitte en kou

  • zijn ongevoelig voor vocht

  • bestand tegen vele zuren en logen

  • afsluitbaar


Voor de selectie van de perfecte transportbox let u op de details van het product of vraag het ons gewoon. We helpen u graag met de magazijninrichting.Kleine (aluminium) koffers voor klein materiaal, gereedschappen en kwetsbare apparatenAls een bak te groot is, komt een kleine (aluminium) koffer in beeld. Bijvoorbeeld een van onze montage- en servicekoffers. Assortimentskoffers zijn ideaal voor het ordentelijke transport van kleine onderdelen. Voor praktische opslag kunt u in onze shop verschillende assortimentskoffers aanschaffen met bijbehorende stapeltoren in een set.Ook bij ons verkrijgbaar: beschermkoffers met blokschuim, kunststofbehuizing en onbreekbare hardshellkoffers voor zeer kwetsbare goederen zoals elektronische en optische apparaten. Met een van onze businesstrolleys of pilotenkoffers zijn laptop en belangrijke documenten tijdens zakenreizen goed opgeborgen. Ook hier ziet u dat de vooruitgang niet te stoppen is.