Gastvrijheid, catering

De belangrijkste vraag in het dagelijkse werkleven is duidelijk: ’Koffie?’ Het meest flexibele antwoord op deze vraag is te vinden in uw bedrijfskeuken – ongeacht of het slechts een kleine nis met koffieautomaat is of een volledig uitgeruste keuken voor catering voor meerdere personen. Hier vindt u alle meubels die u nodig heeft voor horeca en kleine keukens en de bijpassende cateringapparatuur voor uw bedrijf of kantoor.

Horeca en catering – volle werknemers zijn gelukkige werknemersEen koffie in de ochtend, een kleine snack tijdens de pauze, eten tegen de zenuwen voor de vergadering: eten en drinken horen gewoon bij een geslaagde werkdag. Met kleine keukens, cateringapparatuur of buffetvoorzieningen bespaart u zich grote kantines, omslachtige kitchenettes en futloos personeel.
Wat hoort bij goede gastvrijheid in een bedrijf?Veel werknemers brengen hun lunchpauze graag buiten het kantoor of de werkplaats door. Deze verandering van locatie is belangrijk om de geest leeg te maken en nieuwe perspectieven te vinden. Maar tussendoor hebben ze ook behoefte aan iets lekkers of een drankje. Als u geen ruimte heeft voor een echte kitchenette, kunt u zelfs in de werkplaats of het productiekantoor een ontmoetingsplaats inrichten met cateringapparatuur zoals kleine keukens. De slimme kasten bieden voldoende ruimte voor een koffieautomaat, een kookplaat en een koelkast, en ook voldoende opbergruimte voor persoonlijke favoriete kopjes en koffiebenodigdheden.Mobiele koelwagens brengen de kitchenette direct naar de werkplek. Koude dranken, snacks en bestek zijn hier altijd bij de hand – in de vergaderruimte, in de bezoekersruimte, op beurzen en evenementen of overal waar verfrissingen nodig zijn.
Waar is de beste plaats voor cateringmeubilair in een bedrijf?Naast de voor de hand liggende vereisten – zoals toegang tot stroomgeneratoren en een wateraansluiting – zijn er ook procesgerelateerde overwegingen voor het opzetten van cateringapparatuur zoals kleine keukens.  • De vleugeldeuren van keukenkastjes moeten op de plaats van opstelling volledig kunnen worden geopend zonder dat ze loopwegen of andere inrichtingselementen versperren of belemmeren.

  • Levensmiddeldampen moeten zo gemakkelijk mogelijk kunnen ontsnappen. In ruimtes zonder ramen of toevoer van verse lucht moeten extra afzuigventilatoren met filters worden geïnstalleerd.

  • Kies een opstelling die zitgroepen met bistrotafels en stoelen in de buurt mogelijk maakt.

  • Label keukenkastjes als zodanig om verwarring met kasten voor apparatuur of gereedschap te voorkomen.


Als u alles uit de kast wilt halen op het gebied van gastvrijheid en catering in uw bedrijf, staat onze projectplanning voor u klaar. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de planning en uitvoering van volledige keukens, ontwerpen stijlvolle loungeruimtes en nemen elke andere opdracht voor een klant- en personeelsvriendelijke bedrijfsinrichting aan. Neem gewoon contact met ons op als u vragen heeft hierover of over ons assortiment.