Bureaustoelen

Op zoek naar kwaliteitsvolle en ergonomische bureaustoelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben sedert vele jaren ergnomische bureaustoelen en directiestoelen in ons assortiment. Deze bureaustoelen worden gebruikt in een kantoor.

In de categorie Bureaustoelen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Topstar, interstuhl, Dauphin, eurokraft pro, TrendOffice, eurokraft basic, Prosedia.

Merk
Duurzaamheid
Zitmechanisme
Relevant
Aantal artikelen: 129

Bureaustoelen kopenOntdek alle ergonomische bureaustoelen van kaiserkraft. Door een ergonomische bureaustoel te kopen, heeft u een gezonde zithouding. Bovendien hebben de goede bureaustoelen van kaiserkraft een uitstekende kwaliteit. Onze ergonomische bureaustoelen kan men overal gebruiken, deze kantoorstoelen hebben de mogelijkheid om alle werknemers te voorzien van een goede gezondheid en tevredenheid.Een kantoorstoel kopen: houd hier rekening meeDe gezondheid van werknemers is een steeds actueler onderwerp geworden en daarmee is de kijk op de vormgeving van de werkplek enigszins veranderd: • Goede bureaustoelen moeten niet langer worden geselecteerd op basis van inkoopnormen, maar individueel voor elke medewerker.

 • Bureaus moeten de kantoorstoel voor een optimale zithouding aanvullen en staan daarom niet langer meer in het middelpunt van de kantoorinrichting.


Als hulp voor het maken van uw keuze hebben we voor u de richtlijnen voor de werkplekinrichting op een rijtje gezet. Als werkgever moet u zich hieraan houden. Hier vindt u ruwe specificaties van wat de optimaal aangepaste kantoorstoel zou moeten doen.Kies een goede bureaustoelAls u een ergonomische bureaustoel koopt, dan moet alles afgestemd zijn op de werknemer en zijn fysieke conditie en dat wil zeggen dat de kantoorstoelstoel zo flexibel mogelijk moet zijn.De lichaamsgrootte in verband met het gewicht heeft de grootste invloed bij het kopen van een ergonomische bureaustoel: • Hoe groter de werknemer, hoe hoger de rugleuning en de positie van de gasveerhendel moeten zijn

 • De zitdiepte moet zo worden gekozen, dat de benen altijd onder een hoek van 90 graden op de vloer staan, terwijl het zitvlak naar achteren kan glijden

 • Hoe zwaarder de werknemer, hoe dikker en steviger de vulling zou moeten zijn van de kantoorstoel


Als het gaat om verstelbaarheid zijn bureaustoelen beter naarmate meer elementen aanpasbaar zijn. Goede bureaustoelen beschikken bijvoorbeeld over: • Verstelbare armleuningen om de schouders en halswervelkolom te ontlasten

 • Een verstelbare rugleuning met verstelbare lendensteun voor de onderrug

 • Kantel-, draai- en vastzetbaar zittingscharnier voor een optimaal contact tussen lichaam en stoel, zelfs als u achterover leunt of ’wiebelt’


Bij het kiezen van materialen en kleuren wordt u grotendeels geleid door ontwerpspecificaties en de kantoorinrichting. Het is echter anders zitten op textiel dan op leer of synthetisch leer. Kantoorstoelen met gladde materialen zoals leer zijn gemakkelijker schoon te maken en zien er beter uit, terwijl textiel meer ademend is, vooral als luchtige netrugleuning.Als u een bureaustoel koopt, denk ook in aan dat de rollen van kantoorstoelen zijn ontworpen voor harde of zachte vloerbedekkingen, als u zich hierin vergist riskeert u beschadigingen en rijden de rollen niet soepel.Wilt u meer lezen voordat u een ergonomische bureaustoel koopt? Of wilt u weten hoe uw werknemers ergonomisch kunnen zitten op een kantoorstoel? Lees onze tips in ons handboek ergonomisch zitten.Extra’s voor een goede bureaustoelOnze draaistoelen passen niet precies bij uw werknemer en de kantooromgeving? Ook hiervoor vindt u oplossingen bij kaiserkraft: • Bureaustoelmatten verhinderen krassen op hoogwaardige kantoorvloeren door middel van stoelrollen en vergemakkelijken de rolbeweging zelf.

 • Armsteunen vormen een aanvulling op elke bureaustoel en zorgen voor een belangrijke ondersteuning en ontlasting van nek, ruggengraat en schouders.

 • Met individuele stoelwielen repareert u elke kapotte stoel op een budgetvriendelijke manier en zij passen de stoel aan een breed scala aan oppervlakken en zitplaatsen aan.


Hulp bij het kopen van kantoorstoelenWe voeren alleen producten van hoogwaardige merkfabrikanten die zich hebben bewezen als ervaren leverancier voor kantoor en bedrijf. Als u vragen heeft over ons assortiment, bijvoorbeeld over Interstuhl of office akktiv, kunt u op elk gewenst moment contactmet ons opnemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:

Wandborden | Zwenkarmen | Ladeblokken | Geluiddeempende wanden | Geldcassettes | Afvalcontainers