Omsnoeringssets, bandhaspels

Onze omsnoeringssets zijn heel sterk en worden overal gebruikt. Deze omsnoeringsets zijn belangrijk om alle pakketten goed bij mekaar te houden. Zorg ervoor dat al uw zendingen goed omsnoert zijn met onze omsnoeringsets. Gebruik daarvoor ook onze spanapparaten.

In de categorie Omsnoeringssets, bandhaspels bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, eurokraft basic.

Merk
Duurzaamheid
Voor kerndiameter
Relevant
Aantal artikelen: 48

Het complete pakket voor het veilig vervoeren van goederen: OmsnoeringssetsZendingen die met omsnoeringsband zijn omsnoerd, komen zeker beter aan. Voor het omwikkelen van de lading met omsnoeringsband, het spannen en vastzetten van de band is speciaal voor dit proces vervaardigd gereedschap nodig. In de onlineshop van kaiserkraft kunt u bandhaspels, span- en sluitgereedschappen, metalen klemmen en sluitzegels niet alleen per stuk, maar ook voordelig in sets verkrijgen.De juiste omsnoeringsset voor elk transportartikelAfhankelijk van de grootte, het gewicht en de aard van de pakketten, worden voor het omsnoeren banden van verschillende materialen gebruikt. De respectieve aard van de band bepaalt op zijn beurt de technologie en de aard van de gebruikte apparatuur. Daarom hebben wij verschillende omsnoeringssets voor staal-, composiet- of kunststofband. Welke goederen wilt u veilig stellen voordat u ze op reis stuurt? En hoe vaak? Stel dat u meerdere malen per week zware goederen met scherpe randen als zeevracht verzendt, dan is de omsnoeringsset met mobiele haspel voor staalband en span- en sluitapparaat de bestelling van uw keuze. Of heeft u af en toe kleinere pakjes en lichtere kartonnen dozen om te verzenden? Wij bevelen de omsnoeringsset aan, bestaande uit een span- en sluitapparaat uit één stuk, met 1000 m PP-band in een bandafrolbox plus sluitzegels: handzaam, voordelig, de perfecte startersset. Ideaal voor grote omsnoeringsvolumes, voor pallets en zware kartonnen dozen: De PET-omsnoeringsset met 2000 m polyesterband op mobiele haspel, span- en sluitapparaat, alsmede sluitzegels.Zoals u ziet, is het aanbod in de online winkel van kaiserkraft groot en gedifferentieerd. Neem daarom de tijd bij het kiezen van uw set. Zoek de optimale componenten en productkenmerken die voldoen aan uw behoeften alvorens uw aankoopbeslissing te nemen. Het is het waard.Bescherming voor verzending van goederen, verpakking en meer…De juiste omsnoeringsset hebben wij. Overigens: Eenmaal gebruikt kunnen aparte onderdelen zoals riemen of hulzen afzonderlijk worden nabesteld. Wilt u nog toebehoren zoals hoekbeschermers of ander verpakkingsmateriaal? We hebben alles voor het bedrijf en service aan de klant is onze hoogste prioriteit. Neem contact met onsop, wij luisteren aandachtig naar u en helpen u graag.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gegomd plakband | Buisfolies | Krimpfolies | Industriepallets | Pallets voor eenmalig gebruik | tesa plakbanden | tesa plakband dispenser