Vensterreiniging

Saaie vooruitzichten bij het werk? Laat wat licht binnen. Hier vindt u producten voor het reinigen van ramen, van microvezeldoeken en inwassers tot professionele ruitenreinigers.

In de categorie Vensterreiniging bieden wij u producten van de volgende merken aan: Unger, eurokraft basic, Vermop.

Merk
Brutoprijs
42
42
297
297
-
Nettoprijs
34
34
245
245
-
Relevant
Aantal artikelen: 16

Vensterreiniging – houd het uitzicht vrijVensterreiniging zonder strepen en strepen achter te laten? Met producten van kaiserkraft creëert u een helder beeld.Waarom regelmatige vensterreiniging een groot verschil maaktStelt zich eens voor dat u een kamer binnenkomt met vuile ramen die nauwelijks daglicht doorlaten. Stelt u zich daarna voor dat dezelfde kamer overspoeld wordt met licht, met schone ramen. Kunt u het verschil voelen? Uw medewerkers voelen het ook. Schone ramen zorgen voor een goed humeur en voorkomen vermoeidheid. Daarnaast heeft het reinigen van glas een effect op de buitenkant. Omdat een schone gevel een goede indruk maakt.Hoe vaak moet u de ramen schoonmakenEr is hiervoor geen algemene regel, maar er is een vuistregel om u te begeleiden: Ongeveer 4 tot 6 keer per jaar is een goed gemiddelde. Hoe vaak het eigenlijk tijd is voor het schoonmaken van ramen hangt onder andere af van hoe vuil de buiten- en binnenlucht is en de mate waarin de ramen worden blootgesteld aan het weer. In het geval van etalages heeft een duidelijk zicht een direct effect op de verkoop. Het is het beste om ze wekelijks schoon te maken.Met dit gereedschap werkt het schoonmaken van ramen het bestKantoor- of productiegebouwen met grote en hoge glazen gevels zijn een zaak voor professionele glazenwassers. Door uw medewerkers zelf kleinere glasoppervlakken te laten reinigen, bespaart u echter geld. Een voorwaarde is de juiste apparatuur voor het reinigen van ramen.Bij ons krijgt u alles wat u nodig heeft voor een sprankelend resultaat:  • Microvezeldoeken voor een snelle verwijdering van stof en vuil

  • Inwassers om de reinigingsvloeistof op de ramen te verdelen

  • Trekkers voor grondige verwijdering van vuil en reinigingsvloeistof

  • Telescopische stelen voor een groter bereik en rugvriendelijk werken

  • Raamreinigingsmiddelen voor professionele doeleinden, beter dan elke conventionele glasreiniger

  • Glasschrapers voor het voorzichtig verwijderen van hardnekkige resten


Wilt u liever een complete uitrusting? Bij kaiserkraft bieden we ook alles in één. Kijkt u eens naar onze raamreinigingssets.Schone omstandigheden met onze producten voor reinigingNetheid en orde is voor ons een punt van zorg. Daarom bieden wij niet alleen producten aan voor het reinigen van glas en kozijnen. Of het nu gaat om bezems of veegmachines, hogedrukreinigers, industriële reinigingsmiddelen, luchtreinigers of stofzuigers, in ons assortiment Reiniging en producten voor sanitair vindt u bijna alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bestrijding van stof en vuil. Onze productzoeker Industriële reiniging helpt u bij uw zoektocht.Uw gewenste product is er niet bij? Wilt u individueel advies? Via onze contactpagina vindt u snel de juiste contactpersoon.