Boekverpakkingen, kalenderverpakkingen

Waarom grote kartonnen dozen gebruiken voor platte goederen als er gestandaardiseerde boek- en kalenderverpakkingen en verzendenveloppen beschikbaar zijn? Bespaar tijd, verpakkingsmateriaal en geld met onze slimme postverpakkingen!

In de categorie Boekverpakkingen, kalenderverpakkingen bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic.

Boekverpakkingen, kalenderverpakkingen en verzendenveloppen in onze online shopNiet alleen uitgevers doen er goed aan om boekverpakkingen en verzendenveloppen voor kalenders te gebruiken. Want in deze categorie vindt u de perfecte verzendpartner voor elk plat formaat: dankzij de hoek- en randbescherming rondom en het intelligente ontwerp kunnen daarmee niet alleen boeken, maar ook kalenders, mobiele telefoons, cd's en dvd's veilig worden verzonden.Wat maakt boekverpakkingen speciaal? En hoe kunnen boekverzendingen worden verpakt?Kartonnen dozen voor boeken, kalenders en platte geometrieën passen als een tweede huid om het product. Ze beschermen drukwerk van klein formaat en dergelijke tegen kreukels, vlekken, ezelsoren of beschadigingen. Afhankelijk van het formaat zijn deze verpakkingen geschikt voor verzending per post en bespaart u zo veel portokosten. Extra vulmateriaal of hulpmiddelen om de pakketten te verzegelen zijn meestal nauwelijks nodig dankzij zelfklevende sluitingen en perfect passende hoezen.Dit slimme verzendprincipe is niet alleen beschikbaar voor boeken of kalenders, maar ook voor andere media zoals dvd's en cd's, voor dossiermappen en blu-rays of voor foto's en fotolijstjes. Zelfs technische gadgets of kleine producten met hun eigen beschermende verpakking kunnen worden verzonden in een kalender-verzendenvelop of boekverpakking in A5 of een ander formaat.U profiteert hier op veel manieren van:  • Ze zijn gestandaardiseerd voor plaatsing in de brievenbus.

  • Ze zijn rondom voorzien van hoek- en randbescherming.

  • Ze passen precies om de goederen en hebben dus een fixerend effect.

  • Ze kunnen volledig of ver worden opengevouwen – voor eenvoudige verwijdering en presentatie.

  • Ze zijn voorzien van zelfklevende sluitingen en openingshulpen – velen zijn er zelfs in een dubbele uitvoering voor eenvoudige retourverwerking in dezelfde verzendverpakking.

  • Afhankelijk van het model zijn ze ook geschikt voor het stofvrij opslaan van media.

  • Ze kunnen variabel in hoogte worden versteld, afhankelijk van het product.


Hoe kan ik de verzending van boeken en media nog duurzamer maken?Kartonnen verpakkingen zonder extra vulmateriaal leveren een uitstekende bijdrage aan uw ecologische voetafdruk. Vooral als u ontvangers stimuleert om ze opnieuw te gebruiken – bijvoorbeeld met verpakkingen die geschikt zijn voor retourzendingen. Dit maakt het handig en duurzaam voor de ontvanger om de goederen in dezelfde verpakking terug te sturen. Platte verpakkingen met sluitkleppen kunnen ook voor dit doel worden gebruikt als ze bijvoorbeeld worden vastgezet met verwijderbare papieren tape.Maar er is een nog groenere optie: als u nog meer duurzaamheid wilt, kunt u kiezen voor verpakkingen van graspapier, dat nog grondstofzuiniger te produceren is dankzij de snel hernieuwbare grondstof. Graspapier is visueel en haptisch aantrekkelijk en straalt een milieuvriendelijke houding uit naar de ontvanger.Ga na welk deel van uw verzendvolume door ruimtebesparende verpakkingen kan worden omgeschakeld naar verzending per post zonder in te boeten op bescherming en kwaliteit. Dit optimaliseert onvermijdelijk de verpakkingen en bespaart op materiaal, vracht- en verzendkosten.U kunt ook onze tips en trends over verpakkingen lezen. Natuurlijk beantwoorden we graag al uw persoonlijke vragen – neem gewoon contact op!