Bijzetwagens

Een nieuwe werkpartner moet natuurlijk behulpzaam zijn, beweeglijk, in staat om van alles mee te nemen, robuust en ook nog sterk. Wij hebben de perfecte aanvulling op uw team: verzamelwagens, servicewagens en bijzetwagens van kaiserkraft. Deze zijn overal te gebruiken om het transport van zware voorwerpen eenvoudiger te maken en om de werkkracht van uw medewerkers te ontlasten.

In de categorie Bijzetwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, Kongamek, HelgeNyberg, Gmöhling.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
418
418
1850
1850
-
Relevant
Aantal artikelen: 66

Verzamelwagens en servicewagens: Snelle levering voor tevreden klanten!Levert u producten aan uw klanten? Dan is snelheid natuurlijk een groot voordeel. En hoe sneller uw medewerkers een order kunnen samenstellen en naar de goederenverzending sturen, hoe sneller de order de klant bereikt. En daar helpen verzamelwagens, servicewagens, bijzetwagens, materiaalstandaarden en eurobakken u een handje mee. Zo zijn niet alleen uw werknemers tevreden, maar uw klanten ook.Wat zijn de voordelen van verzamelwagens, servicewagens en bijzetwagens?Vooral op het gebied van magazijnproducten moet het transportmaterieel wendbaar genoeg zijn om op een klein oppervlak te kunnen manoeuvreren. Het moet bovendien precies afgestemd zijn op de respectievelijke uitvoerbare taken. Dit is ook het grote voordeel van een verzamelwagen, servicewagen of bijzetwagen. Uw medewerker duwt de wagen op lichtlopende wielen en rollen door de rijen rekken, kan goederen en producten uitnemen en direct sorteren in de daarvoor bestemde verpakkingen of in magazijnbakken. Uw werknemer vervoert de eurobak dan makkelijk in een verzamelwagen of servicewagen – rechtstreeks naar de verschepingsplaats of naar de werkplek waar de verzamelde goederen nodig zijn. En daarbij is het tillen van zware dozen of omslachtige inspanning helemaal overbodig. Het gemakkelijk laden, sorteren en verdelen van goederen op de wagen komt u natuurlijk ook ten goede in andere operationele ruimtes, bijvoorbeeld in de kantine of in de vorm van kantoorwagens in de gangen van de administratievleugel of op de postingang.Hoe creëert u, met servicewagens, een ergonomische werkplaats?Bij gebruik van servicewagens, bijzetwagens en verzamelwagens wordt het lichaam minder belast. Uw werknemer hoeft zware of grote goederen immers niet zelf te tillen, maar alleen maar rond te rijden. Bovendien kunnen veel modellen extra in hoogte worden versteld, en kan de laadruimte vaak worden gekanteld. Dit maakt het nog gemakkelijker om bij de verzamelde goederen te komen. Stelt u voor: u moet schroevenbakken en andere onderdelen op een werkplaats pakken. Met een verzamelwagen, servicewagen kunt u deze pakken zonder dat u zich omslachtig moet inspannen.Hoe belastbaar zijn servicewagens?Het maximale draagvermogen hangt af van de structuur en functie van de verzamelwagen of servicewagen. Een verrijdbare materiaalstandaard met een enkel, kantelbaar draagvlak kan natuurlijk minder worden belast dan een bijzetwagen met meerdere etages en eurokratten. Maar, zoals altijd, bent u bij ons aan het juiste adres als het aankomt oop hoge eisen voor belastbaarheid. Bent u op zoek naar een sterker transportapparaat voor in uw magazijn of bedrijf? Wellicht is een montagewagen of gereedschapswagen Wel wat u zoekt.Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!