Deurbordjes, infostaanders

Ontdek al onze kantoorborden. Deze deurborden zijn onmisbaar in grote firma's. Deze informatieborden zorgen ervoor dat u blindelings uw weg kan vinden in ziekenhuizen of in grote kantoorafdelingen. met deze kantoorborden vindt u meteen met wie u een afspraak had en waar die persoon zich bevindt.

In de categorie Deurbordjes, infostaanders bieden wij u producten van de volgende merken aan: DURABLE, eurokraft basic, AIR-WOLF.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
50
50
1800
1800
-
Relevant
Aantal artikelen: 119

Infoborden: direct een betere oriëntatieSoms zijn het de kleine details die de grootste impact hebben op een goed verloop van de bedrijfsprocessen. Zonder deurborden zouden medewerkers en bezoekers door het bedrijf rennen: achter welke deur zit meneer Müller? In welke hal is het magazijn eigenlijk? Waar is de vergaderruimte? In plaats van kosten te maken voor tijdrovende zoekacties, zorgt u met de juiste bewegwijzering meteen voor een betere oriëntatie!Op basis van welke aspecten gebruik ik deurborden?Als je alles op de keper beschouwt staat bij kantoorinrichting altijd het volgende centraal: functionaliteit, eenduidigheid en orde zijn onontkoombaar!Net als bij het opschrift van een dossier moeten deurborden ervoor zorgen dat de bezoeker over alle nodige informatie beschikt voordat hij de deur opent. Dit omvat niet alleen de naam van de kantoorgebruiker. Zijn afdeling, functie en kamernummer zijn ook belangrijk en moeten logisch opgebouwd zijn.Wanneer u kantoorborden plaatst, let u er bijvoorbeeld op dat de nummervolgorde oploopt. Ideaal daarbij is ook het etage- of afdelingsnummer. Dit is niet alleen belangrijk in een gang van het kantoor, maar wordt ook weergegeven op de informatieborden, bewegwijzeringen en attentieborden die de bezoeker in de eerste plaats naar de juiste gang leiden.Om deze reden is een bewegwijzeringssysteem, waarbij aan het einde de deurborden van een afzonderlijke kamer staan, altijd van buiten naar binnen gericht en het liefst voorzien van eenduidige kleurcoderingen en symboolcodes. Met het gebruik van pictogrammen naar de toiletgroep bespaart u veel woorden. Bepaalde kleuren voor een bepaalde bedrijfsafdeling bieden een ruimtelijke context voor de zoekende.Vergeet ook niet om dit geleidingssysteem door de ogen van een bezoeker te bekijken: heb ik echt overal waar iemand een aanwijzing zou kunnen missen deze aangebracht?Deurborden vormen met kaiserkraft pas het beginWij hebben alle behoeften en vragen als het gaat om meer oriëntatie bij bedrijfsprocessen in het vizier. Daarom vindt u bij ons ook passende naamborden en tafelstandaards voor de eenduidige markering op conferenties en dergelijke. Veel keuze in archiefsystemen en bureauruimers verschaffen het noodzakelijke overzicht op kantoor. Als wij u bij de oriëntatie mogen helpen, kunt u ons altijd gewoon aanspreken!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kledingkasten | Zwenkarmen | Dienbladwagens | Ladeblokken | Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | magnetoplan naambadges