Afvalemmers

Vind hier de beste afvalbakken voor elke toepassing. Wij hebben grote, kleine, stevige en alle vormen prullenbakken. Als het gaat om prullenbakken of prullenbakken om afval te scheiden, of grote vuilnisbakken alles kunt u hier vinden. Bekijk snel ons aanbod aan vuilnisbakken en kies de afvalbak die het beste bij u past.

In de categorie Afvalemmers bieden wij u producten van de volgende merken aan: EKO, helit, Rubbermaid, Hailo, simplehuman, VAR, rothopro, AIR-WOLF, CWS.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
155
155
1000
1000
-
Relevant
Aantal artikelen: 215

Vind hier de beste vuilnisbakkenWe hebben een breed assortiment aan afvalbakken. Als u opzoek bent naar een prullenbak van 60 liter of een prullenbak met 3 vakken om afval te scheiden, alles kunt u hier vinden. Wij bieden oplossingen voor alle bedrijven. Trio afvalbakken zijn ook een goede oplossing voor uw bedrijf, wanneer u een hart voor de natuur heeft en graag alle afval sorteert in uw bedrijf. Vind u het ook belangrijk dat de buitenruimtes netjes zijn? In ons assortiment vindt u ook vuilnisbakken voor buiten, zodat u werknemers niks meer op de grond hoeven te gooien.Van grote vuilnisbakken tot kleine pedaalemmersWanneer u een bedrijf heeft, maak je vaak dingen en moet je af en toe wel eens dingen weggooien, daarvoor heb je een afvalbak of vuilnisbak nodig. Bij kaiserkraft vindt u prullenbakken die u mooi onder het bureau kan verbergen en afvalbakken, die voldoende ruimte bieden voor lange werkdagen in de productie. Bovendien zijn deze afvalbakken ook geschikt voor buiten. Voor het grote werk, hebben wij echte vuilniscontainers. Kortom, bij ons koopt u de vuilnisbak die het best bij u past.Al onze pedaalemmers zijn van een uitstekende kwaliteit. Ook hebben wij ze in alle kleuren, wit, rood, groen, grijs zwart, en ga zo maar door. Koop bij ons de afvalbak die het beste bij jou past. Afvalsorteersystemen met wielen of rollen zijn in een mum van tijd daar waar ze nodig zijn. Bovendien zijn deze afvalbakken perfect om afval te scheiden. Koop ook bij ons de afvalzak die het beste bij jouw afvalbak past. Papieren, plastieke, synthestische,.. Alle soorten afvalzakken hebben wij ter beschikking. Opzoek naar de verschillende rolcontainers? Die hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Vuilniszakhouders zijn ook de perfecte oplossing als je grote vuilniszakken hebt.
Vuilnisbakken en afvalbakken die perfect in de regen kunnen staan


Onze vuilnisbakken zijn weerbestendig en kunnen zonder problemen bij jou op het bedrijventerrein staan, Ideaal voor vuilnisbakken voor buiten. Onze afvalbakken zijn speciaal voor buiten gemaakt, met afvalzak of afvalemmer. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen voor lange periodes in weer en wind. Bekijk zeker ook onze combi-asbakken. Hiermee kan je je sigaretten weggooien en terwijl ook je afval op een milieuvriendelijke manier verzamelen in een afvalemmer. Ontdek ook onze afvalzakhouders en onze rolcontainers. Sommige van onze prullenbakken zijn ook gemaakt om verschillende soorten afval te sorteren. Deze worden 3 in 1 afvalbakken genoemd, of gescheiden afvalbakken. Zorg voor een duurzaam bedrijf en koop bij ons je vuilnisbakken, prullenbakken, afvalbakken, vuilniscontainers of pedaalemmers!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Parkeerplaatsmarkeringen | Afvalcontainers | Vloerreiniging | Pedaalemmers | Vloerstofzuigers | Kiepwagens | Hailo afvalsorteersysteem | QUIPO afvalbakken voor kringloopmateriaal