Lasthaken

Met lasthaken kunt u uw stapelaar uitbreiden tot een kraan; gebruik nu de kracht van de lasthaak voor uw hijstechnologie. Hoe het werkt? Bevestig aan uw stapelaar een lasthaak en een passend aanslagmiddel, bijvoorbeeld een ketting aan een haak.

In de categorie Lasthaken bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hefvermogen
Relevant
Aantal artikelen: 14

Lasthaak voor stapelbaars: blijf altijd flexibelWilt u met een stapelaar een vat opnemen dat niet op een pallet staat? En dat gaat niet? Jawel, hoor. Met een lasthaak en de juiste aanslagmiddelen kunnen objecten eenvoudig van bovenaf worden opgenomen. Dan heeft u geen pallet nodig en geen kraan.Klik hier wanneer u vragen heeft over onze service. Ladingen moeten altijd verzekerd worden en mogen zeker niet verschoven worden op een vrachtwagen. Ontdek daarbij ook onze aanrijdbeveiligingen die bijtreden tot de verzekering van uw ladingen.
Veiligheid in het algemeen is ook een belangrijk aspect in een bedrijf. Ontdek snel wat u allemaal nodig hebt om uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken.


Zo worden lasthaken gebruiktDe lasthaak wordt aan de vorken van een stapelaar bevestigd. Na gedane arbeid koppelt u hem weer af. Voor een lichte lading is een haak voor 1 vorktand voldoende, bij meer gewicht kunt u het beste een haak nemen, die u aan beide tanden bevestigt.Daarom zijn lasthaken zo handigZonder haak moet u lasten, die niet van onder opgenomen kunnen worden, op een pallet zetten of in een gaasbox plaatsen, om hem met de stapelaar te kunnen transporteren. Met een lasthaak en een aanslagmiddel blijft deze stap achterwege. Daarbij zijn lasthaken veel voordeliger dan een kraan. Ze zijn ook plaatsbesparend; de perfecte oplossing voor incidenteel gebruik. De juiste aanslagmiddelen zijn verkrijgbaar bij kaiserkraft: hijsbanden, gesloten stroppen en aanslagkettingen zijn er in veel verschillende varianten.Wanneer een lastarm de optimale oplossing isLasthaken zijn niet alleen apart verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van een kraanarm. Zo verlengt u de lengte van de vorktanden van uw stapelaar. Het principe is hetzelfde: aankoppelen, klaar. Chauffeurs van stapelaars zijn zo direct in staat om grotere bakken te transporteren of lasten, die op de tweede rij staan, op te nemen.Let bij de lasthaak en lastarm op het draagvermogen en de afmetingenOf een lasthaak of een lastarm geschikt is voor uw stapelaar, kunt u zien aan de afmetingen. Met instelbare vorktanden bent u flexibel. In ieder geval is het hijsvermogen belangrijk. Als deze te laag uitvalt, bestaat het gevaar, dat de stapelaar omkiept. Hetzelfde geldt overigens ook bij het slordig rangeren en als de bocht te snel wordt genomen. Het lastzwaartepunt verandert onder het gewicht van de haak en de lading. Ook het besturen van een stapelaar is van invloed. Degene die het rustig aan doet is duidelijk in het voordeel.Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van lasthaken en lastarmen? Vraag het ons. Wij voorzien u graag van advies ook bij de selectie van hefapparaten of in het geval dat u nog een kraan wilt aanschaffen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Telescoopladers | Buisfolies | Draagbalken | Omsnoeringsapparaten | Zwenkkranen | Werkplekmatten | Bohle vacuümheffers