Gehoorbescherming

Wat zegt u? Als u op tijd begint met het dragen van gehoorbescherming, hoeft u later minder te vragen en heeft u meer plezier in het leven. U kunt de juiste gehoorbescherming vinden bij kaiserkraft.

In de categorie Gehoorbescherming bieden wij u producten van de volgende merken aan: Uvex, MOLDEX, 3M.

Merk
SNR-waarde
Relevant
Aantal artikelen: 24

Gehoorbescherming op de werkplaatsOm het slechthorendheid te voorkomen, kunnen onze oorkappen en oordopjes helpen. Ze maken het betrouwbaar stil en beschermen uw oren tegen schadelijke frequenties. kaiserkraft heeft een breed assortiment aan gehoorbescherming, van Uvex oordoppen en Moldex gehoorbescherming tot oordopjes met geluidsdemping van 30 db of meer en gehoorbescherming met beugel.Hoorbescherming: oren hebben meer bescherming nodig dan andere zintuigenWe merken vaak pas hoe gevoelig onze oren zijn als er een piep klinkt en ruis. Dan is het misschien te laat. Zelfs een laag geluidsniveau over een lange periode kan onherstelbare schade aan ons gehoor veroorzaken. Geluidsoverlast zoals die in een productiehal, werkplaats, op een bouwplaats of tijdens de montage gebruikelijk is.Gelukkig is het niet moeilijk om oren te beschermen, u hoeft er alleen de juiste gehoorbescherming voor te kopen. Bij kaiserkraft kunt deze in verschillende versies verkrijgen:  • Oordopjes

  • Oorkappen

  • Oorkappen met beugel


Wat al deze soorten gehoorbescherming met elkaar gemeen hebben, is dat ze het geluidsniveau verlagen. De zogenaamde SNR-waarde vertelt u gemiddeld hoeveel.Belangrijk: Gehoorbescherming op de werkplek is niet vrijwillig. Vanaf hoeveel db is gehoorbescherming nodig? Werkgevers moeten gehoorbescherming bieden bij blootstelling aan lawaai van 80 decibel en meer en werknemers moeten deze bescherming gebruiken bij blootstelling aan lawaai van 85 decibel en meer.Oordopjes of oorkappen? – Verschillen tussen gehoorbeschermingOordopjes van polyurethaan zijn klein, comfortabel om te dragen en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere beschermingsmiddelen, zoals een veiligheidsbril. Met een gehoorbeschermingsstation geeft u medewerkers de mogelijkheid om op elk moment en op korte termijn te worden voorzien van gehoorbescherming.Oorkappen zijn ideaal als het lawaai op de werkplek niet permanent is, maar eerder gedurende een korte periode luidruchtig. Zet ze gewoon op en neem ze af in plaats van de oordopjes in de gehoorgang te stoppen. Hetzelfde geldt voor de oorkappen.Nog vragen? Vraag het ons. Onze klantenservice staat te allen tijde voor u klaar. Kijk ook eens naar onze andere producten voor arbeidsveiligheid zoals oogbescherming, hoofdbescherming en ademhalingsbescherming.