Monitorhouders, tablethouders

We weten het allemaal: de juiste houding is cruciaal bij het werken. Met onze monitor- en tablethouders brengt u de theorie in de praktijk.

In de categorie Monitorhouders, tablethouders bieden wij u producten van de volgende merken aan: Dataflex, DURABLE, Fellowes, Tarifold.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Materiaal
Relevant
Aantal artikelen: 46

Monitorhouders en tablethouders – zet je scherm in positieSommige mensen veranderen elke morgen in een schildpad. Om precies te zijn, hun hoofdhouding verandert zodra ze voor het scherm zitten. Weet u dit van zichzelf? Maakt u zich geen zorgen. Met onze monitor- en tablethouders verandert u weer in een mens. U zult zien dat het het waard is.
Schermhouders zorgen voor een gezonde hoofdhoudingHet is natuurlijk voor schildpadden om hun kop naar voren te strekken. Bij mensen leidt dat vroeg of laat tot problemen, van nekpijn en vermoeidheid tot een hernia. Bovendien is het heel vermoeiend om als een schildpad voor een scherm te werken.


Dus ga snel naar de wortel van het probleem. Met verstelbare schermhouders kunt u uw monitor of tablet in de juiste positie brengen. Zo kunt u tijdens het werk ontspannen staan of zitten. De juiste afstand helpt ook om uw ogen te beschermen. Dit is geen garantie dat u 100 jaar oud zult worden, maar het vermindert wel de kans op pijn en slijtage.
Andere voordelen van schermhoudersSchermhouders met zwenkarmen voor wandmontage of voor een railsysteem zorgen er niet alleen voor dat u uw hoofd recht houdt, maar ze creëren ook meer ruimte op het bureau. Het biedt ook extra mogelijkheden, bijvoorbeeld als u als ontwerper het uitzicht vaker moet veranderen.Twee monitoren maken het gemakkelijker om met verschillende programma's en veel informatie te werken. Als u geen ruimte hebt voor een tweede monitor, combineer dan een kleine en een grote.Een tablethouder met een bijpassende standaard met vloerbevestiging is daarentegen ideaal voor presentaties. Op die manier hoeft u de tablet niet in uw hand te houden, maar hebt u beide handen vrij voor uw presentatie.
Bevestiging, flexibiliteit, materiaal – tips voor de keuze uit tablet- en monitorhoudersWanneer u een schermhouder kiest, moet u zichzelf eerst afvragen waar u de houder wilt bevestigen – aan de muur, op tafel, aan een railsysteem? Of past een vloerstandaard het beste bij u? Uw werkplek en de directe omgeving spelen hierbij een doorslaggevende rol.Het is vaak gunstig als u de schermhouders in alle richtingen kunt verstellen, niet alleen omhoog en omlaag. Bovendien vindt u bij ons houders van verschillende materialen, van kunststof tot aluminium en staal. Een stijlvol modern design is de bekende kers op de taart.Hebt u nog vragen over de verschillen tussen individuele monitor- en tablethouders of hebt u hulp nodig bij uw keuze? Is er iets anders wat u wilt weten? Onze klantendienst zal u graag helpen om uw werkplek perfect in te richten.