Toiletpapier

Wat kan er misgaan met toiletpapier?! Niets. Maar als het gaat om toiletpapier voor uw bedrijf, kan het een stuk beter. Wat precies en nog meer waardevolle tips leest u hier!

In de categorie Toiletpapier bieden wij u producten van de volgende merken aan: CWS, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, TORK.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
112
112
434
434
-
Relevant
Aantal artikelen: 22

Toiletpapier: zonder gaat gewoon nietAls er een schroef of gereedschap ontbreekt, gooit dat roet in het eten, maar de werkzaamheden gaan door. Als er toiletpapier ontbreekt, is de nood echt aan de man. Ook al worden er veel grappen gemaakt over toiletpapier voor kantoren, bedrijven en sanitaire voorzieningen – niets werkt zonder!
Wat zijn de vereisten voor toiletpapier in een bedrijf?Bij sanitaire voorzieningen spelen duidelijke hygiënenormen en een voldoende grote voorraad verbruiksgoederen de grootste rol. Ook efficiëntie en zuinigheid mogen niet worden verwaarloosd.  • Het is altijd een goede beslissing om toiletpapier in de groothandel op voorraad te bestellen. Grote rollen voor toiletpapierhouders en toiletpapierdispensers vergen meer opslagruimte, maar ontlasten het schoonmaakpersoneel en zijn per saldo goedkoper.

  • Veel dispensers voor de industrie zijn ontworpen voor gebruik met zowel industriële als klassieke huishoudrollen. Zo zijn sanitaire ruimtes altijd goed uitgerust. Toiletpapierdispensers voor kleinere rollen zijn voldoende in minder bezochte klanten-wc's of in kleine kantoren. Kies voor de grote varianten in alle ruimtes die dagelijks door veel mensen worden gebruikt.

  • Voor prestigieuze ruimtes, hotelkamers of dergelijke wc's maken elegante toiletpapierhouders voor kleine rollen de best mogelijke indruk.Welke papierkwaliteit is zinvol voor toiletpapier op kantoor of in een bedrijf?Het voordeel van industriële 1-laagse rollen? Vele meters papier met een hanteerbare roldiameter. Zo is één industriële rol ongeveer gelijk aan 14 huishoudrollen met meer lagen. Hoewel het gemak hier niet zo groot is als bij 3- of 4-laagse versies, doet het toiletpapier zijn werk hygiënisch en tegen een gunstige prijs.1-laags papier heeft bovendien het voordeel dat het sneller oplost bij intensief gebruik van de sanitaire ruimte, waardoor het risico op verstopping van de leidingen afneemt. Deze sanitaire voorziening is dus precies goed voor de praktische inrichting van sanitaire en sociale ruimtes.Of het echt 3- of 4-laags toiletpapier moet zijn in andere bedrijfssectoren, hangt weer sterk af van de gebruiksfrequentie en het gewenste imago. Als u zich wilt presenteren als een hoogwaardig bedrijf met een duidelijke klantgerichtheid – bijvoorbeeld in de horeca – is elke extra laag papier een goede investering.Wij kennen toiletpapier voor bedrijven net zo goed als elk ander aspect van de bedrijfsuitrusting. Daarom kunt u met al uw vragen contact met ons opnemen!