Ontsmettingsmiddelen

Laten we eerlijk zijn: ook al is de verkoudheid aanvankelijk mild, toch kan iedereen snel een waar paradijs voor ziektekiemen worden. Wat goed dat er professionele ontsmettingsmiddelen zijn – zodat u uzelf en uw collega's kunt beschermen. Koop nu uw voorraad professionele ontsmettingsmiddelen voor bedrijven en kantoren!

In de categorie Ontsmettingsmiddelen bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR, CWS, Bio-Circle, eurokraft pro, Rubbermaid.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
320
320
1700
1700
-
Relevant
Aantal artikelen: 18

Ontsmettingsmiddelen: producten voor bedrijvenHoewel Covid-19 over zijn hoogtepunt heen lijkt te zijn, blijft hygiëne een belangrijk thema voor elk bedrijf. Iedereen weet inmiddels dat ontsmettingsmiddelen voor handen en oppervlakken krachtige wapens zijn tegen ziekten. Daarom blijven ontsmettingsdispensers en dergelijke een centraal onderdeel van de uitrusting van elk bedrijf.
Waarom zijn ontsmettingsmiddelen belangrijk op de werkplek?Alleen al op een toetsenbord zitten ongeveer 400 keer meer bacteriën dan in een openbaar toilet. Bovendien wordt 80% van alle typische ziekten via de handen overgedragen.De pandemie heeft ons geleerd dat grondig handen wassen en het gebruik van ontsmettingsmiddelen het risico van overdracht en besmetting aanzienlijk verminderen. De pandemie heeft er ook voor gezorgd dat regelmatig ontsmetten een tweede natuur voor ons is. Als u deze hygiënemaatregelen op kantoren en in bedrijven verankert met ontsmettingsmiddelen, hygiënestations en ontsmettingsdispensers,  • vermindert u het ziekteverzuim,

  • vergroot u het gevoel van veiligheid en welzijn van werknemers, ook in het contact met klanten,

  • optimaliseert u de algemene hygiëne op het bedrijf,

  • stimuleert u klanten en bezoekers om mee te doen.Welke ontsmettingsmiddelen voor bedrijven zijn het beste voor welk gebied?Denk voor een kiemvrije werking van uw sanitaire voorzieningen aan handontsmettingsmiddelen en oppervlakteontsmettingsmiddelen. Voor eenvoudige ontsmetting van de handen rust u klantenruimtes en kantoren uit met stijlvolle dispenserzuilen. In productieruimtes of bedrijven met veel klantenverkeer zijn hygiënestations met extra ruimte voor wegwerphandschoenen, papieren handdoekjes enz. geschikt.Iedereen die vaak zijn handen ontsmet – voor de persoonlijke veiligheid of vanwege bedrijfs- en wettelijke voorschriften – is dankbaar voor handontsmettingsmiddelen met vochtinbrengende eigenschappen. Handontsmettingsschuim is hier bijzonder geschikt. Hydraterend schuim en handgels zijn echter vaak slechts in beperkte mate virusdodend. Antiseptische ontsmettingsmiddelen daarentegen zijn effectief tegen alle soorten virussen. Hun vloeibare formulering zorgt voor een optimale verspreiding wanneer druk wordt uitgeoefend op de dispenser, en voor een uitstekende doeltreffendheid wanneer ze in de handpalmen worden gewreven. Verwen personeel dat vaak met deze producten omgaat naast het ontsmettingsmiddel ook met verzorgende lotions of crèmes.Ontsmettingsmiddelen voor bureaus, toetsenborden en andere werkoppervlakken moeten altijd gemakkelijk toegankelijk en verwijderbaar zijn. Papieren handdoekjes moeten ook hier direct naast de dispenser liggen. Om verwarring tussen hand- en oppervlakteontsmetting te voorkomen, is een passende etikettering op de dispenser een goed idee.We hebben al veel nagedacht over meer hygiëne op de werkplek. U kunt meer te weten komen in onze Gids voor een goed georganiseerde reiniging van kantoren. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden – neem gewoon contact met ons op.