Parkeerbeugels, afzetbeugels

Een stalen parkeerbeugel wordt altijd gebruikt wanneer u wilt laten zien dat uw parkeerplaats niet voor iedereen beschikbaar is. Met verschillende vergrendelmechanismen is er gegarandeerd iets voor uw behoeften! Zo is er bijvoorbeeld de neerklapbare parkeerbeugel. Bekijk ons gehele assortiment hier en koop de parkeerbeugel die perfect geschikt is voor u.

In de categorie Parkeerbeugels, afzetbeugels bieden wij u producten van de volgende merken aan: Mottez.

Uw filters
Merk
Hoogte [mm]
400
400
900
900
-
Materiaal
Relevant
Aantal artikelen: 14

Parkeerbeugels beveiligen uw parkeerplaatsOf het nu voor de supermarkt of op het bedrijfsterrein is, de meeste parkeerterreinen hebben ook gepersonaliseerde parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor specifieke personen of bedrijven. Maar hoe vaak heeft u zich geërgerd aan de persoon die weer illegaal op uw parkeerplaats staat? Maar we hebben een oplossing. Met de afsluitbare parkeerbeugels die te koop zijn bij kaiserkraft hebben andere chauffeurs geen kans meer. Voor zo'n parkeerbeugel van gegalvaniseerde stalen buizen met rode signaalstrepen staat iedereen gegarandeerd stil. En zodat u op uw beurt uw auto ongehinderd kunt parkeren of wegrijden, kunnen onze stalen neerklapbare parkeerbeugels met een eenvoudige beweging worden neergeklapt – en weer omhoog worden gezet. Is dit precies wat u nodig hebt? Bestel dan een parkeerbeugel bij kaiserkraft!De slimmere parkeerbeugel buigt meeNatuurlijk is het niet in uw belang dat een auto wordt beschadigd als deze in contact komt met een parkeerbeugel. Daarom zijn in onze online shop flexibele parkeerbeugels te koop. Deze zijn botsing bestendig, wat betekent dat de middenstijl en de beugel tot een hoek van 45° kunnen kantelen zonder schade op te lopen. En omdat ze geveerd zijn, richten ze zich ook automatisch weer op.De ideale parkeerbeugel kopenWat is eigenlijk het verschil tussen een gelijksluitende en een verschillend sluit een cilinderslot? En welke variant biedt welke voordelen in combinatie met parkeerbeugels? Nou, de gelijksluitende sleutel opent en sluit verschillende sloten. Dit betekent: Naast de parkeerbeugel opent de sleutel ook de cilinder van de voordeur, het archief of de brievenbus. Als u veel sloten hebt om te openen, maar liever een klein sleutelbosje hebt, is dit model de beste keuze. Bestel deze parkeerbeugel online bij kaiserkraft.De verschillend sluitende sleutels passen precies op één cilinder. Het praktische voorbeeld hiervan is het appartementsgebouw, waar slechts één unieke sleutel op elke appartementsdeur past. Deze oplossing wordt aanbevolen voor diegenen die slechts een paar sloten hoeven te openen. Het komt er ook op neer dat de veiligheid is toegenomen. Hou dit soort kwesties dus in uw achterhoofd bij het kopen van een parkeerbeugel.
Bent u geïnteresseerd in meer details? Neem dan contact met ons op. Wij nemen de tijd voor u en adviseren u graag over onze producten, zoals de neerklapbare parkeerbeugels, die online te koop zijn.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kiepwagens | Vloerstofzuigers | Afvalcontainers | Papiervernietigers | Pedaalemmers | Vloerreiniging | Mannus slagbomen | Rubbermaid dranghekken