Afvalbakken, verzamelkorven

Afvalbakken, verzamelkorven en hygiëne-emmers behoren tot de basisuitrusting voor sanitaire ruimten in bedrijven. Wij kunnen u voorzien van alle type afvalbakken voor op kantoor! Van enkele opvangbakken met open inworp tot prullenbakken met rooster, hygiëneboxen en emmers met pushdeksel.

In de categorie Afvalbakken, verzamelkorven bieden wij u producten van de volgende merken aan: AIR-WOLF, CWS.

Relevant
Aantal artikelen: 14

Kantoor afvalbakken voor een schone sanitaire ruimte


Voor een paar papieren handdoekjes heeft u geen hygiëne-emmer in uw sanitaire ruimten nodig. Ze zijn echter onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken en alle gebeurtenissen. Want een schoon bedrijf eindigt niet in de wasruimte. Afhankelijk van uw voorkeuren vindt u een grote verscheidenheid aan afvalbakken, of het nu gaat om cosmetische emmers met tuimeldeksel, vrijstaande afvalbakken of afvalbakken voor aan de muur.Wat onderscheidt afvalbakken voor de sanitaire ruimte?


De sanitaire ruimte is een uitdagende omgeving voor een hygiënisch schoon bedrijf. Hier moeten niet alleen papieren handdoeken uit handdoekdispensers professioneel worden afgevoerd. Ook luiers, dameshygiëne producten en andere lichaamsverzorgingsproducten moeten schoon, veilig en geurvrij in een afvalbak verdwijnen. Hiervoor kunt u vertrouwen op speciale afvalbakken die optimaal zijn aangepast aan de betreffende taak.
  • Grootmazige verzamelkorven zijn zeer geschikt voor papieren handdoekjes, want ze zorgen voor een goede ventilatie van de groeiende stapel papier. Dit voorkomt ophoping van ziektekiemen door vocht. De lichtgewicht manden zijn bijzonder gemakkelijk te legen.


  • Aanraakvrije afvalbakken en soortgelijke hygiëne-emmers kunnen worden gebruikt om hygiëneartikelen weg te gooien zonder dat de gebruiker de inhoud van de emmer ziet, ruikt of per ongeluk aanraakt. Ook het oppervlak van de emmer wordt niet aangeraakt, wat bovendien de verspreiding van ziektekiemen voorkomt.


  • Speciale luierbakken voor wasruimten voor moeder en kind werken op dezelfde manier, maar hebben een groter volume en zijn nog betrouwbaarder op het gebied van geurbestrijding.


  • Afvalbakken met beschermkap en binnenemmer maken ook een aanraakvrije afvalverwijdering mogelijk en zijn geschikt voor minder druk bezochte toiletten. Per toiletruimte moet er één afvalbak beschikbaar zijn. Wandgemonteerde versies besparen vloerruimte.


  • Grote afvalbakken met en zonder beschermkap zijn niet alleen geschikt voor de sanitaire ruimte, maar dienen in het hele bedrijf als vuilnisbakken.Waar moet ik rekening mee houden bij kantoor afvalbakken voor de sanitaire ruimte?


Liever één bak te veel dan één te weinig: Zelfs als zowel luiers als papieren handdoekjes bij het restafval gaan, moeten ze niet in dezelfde bak in de sanitaire ruimte wachten tot ze worden opgehaald – al was het maar vanwege de geur. Houd daarom geschikte afvalbakken klaar voor elk typisch soort afval.Cosmetica-emmers of soortgelijke afvalbakken zijn verplicht in elke toiletruimte, niet alleen in het damestoilet, maar ook in het herentoilet. Anders zult u vaker naar handgereedschap voor buisreiniging moeten grijpen.Zelfs als hygiënisch gedrag in de sanitaire ruimte vanzelfsprekend zou moeten zijn, zijn precieze labels en borden voor het weggooien van bepaald afval in containers de betere beslissing. Ook hier geldt: het is beter om te veel te zeggen dan te weinig.In onze gids over hygiëne op kantoor leest u nog meer over orde en netheid op de werkplek en over belangrijke hygiënemaatregelen in bedrijven. Als u ook nog meer te vertellen (of te vragen) heeft, neem dan gerust contact met ons op.