Serveerwagens

Praktische helpers in kantines, cafetaria's en hotelkeukens: serveerwagens. Ze vergemakkelijken het vervoer van maaltijden, borden en dranken van A naar B. Van stevige modellen voor keukens en dienwagens voor hotels en restaurants tot universele wagens voor transportlogistiek – bij kaiserkraft vindt u modellen van hoge kwaliteit. Ontdek nu geschikte serveerwagens voor uw bedrijf.

In de categorie Serveerwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kongamek, eurokraft pro, eurokraft basic, Rubbermaid, HelgeNyberg.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
550
550
1665
1665
-
Relevant
Aantal artikelen: 98

Serveerwagens voor de horecaServeerwagens worden vooral gebruikt in de horeca. Of het nu gaat om het serveren van dranken of maaltijden – met deze mobiele helpers kunt u maaltijden comfortabel vervoeren. Een universele wagen met bestekladen en vakken voor dienbladen kan daarentegen ook als mobiel serveerstation fungeren. Daarnaast is een metalen serveerwagen voor de horeca een hygiënische transportmogelijkheid voor de cateringservice in uw bedrijf.Na een uitgebreide maaltijd kunt u een dienwagen gebruiken om het door uw gasten gebruikte servies rugvriendelijk terug naar de keuken te vervoeren. Een in hoogte verstelbare serveerwagen kan individueel worden aangepast aan de lengte van de medewerker zodat de rug ontzien wordt. De modellen zijn ook nuttige hulpmiddelen in de keuken zelf voor het vervoer van ingrediënten naar de plaats van gebruik. Serveerwagens met 2 of 3 etages zijn ook gewild in de industrie voor het laden met eurokratten.Universele wagens en hoe ze de logistiek in uw bedrijf vereenvoudigenOok buiten de horeca ondersteunen universele wagens de werkprocessen in uw bedrijf. Als veelzijdige transportmiddelen versnellen ze bijvoorbeeld het order-verzamelen en dragen bij tot een ongecompliceerde transportlogistiek in de meest uiteenlopende afdelingen. In hoogte verstelbare modellen zijn ook hier een aanwinst voor ergonomische bedrijfsinrichting, omdat ze individueel kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw medewerkers.Universele wagens met hoogwaardige wielen en zwenkwielen in combinatie met een soepele en veilige manoeuvreerbaarheid vergemakkelijken het vervoer van zware lasten. Ze ondersteunen namelijk een optimale krachtoverbrenging bij minimale inspanning. Let op het maximale draagvermogen. In ons assortiment hebben we vele universele en serveerwagens van robuust roestvast staal met een draagvermogen van honderd kilo of meer. Daardoor zijn het stabiele helpers met talrijke toepassingsmogelijkheden.Weet u niet zeker welke serveerwagen voldoet aan de eisen in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Ons vriendelijke serviceteam helpt u graag bij uw keuze.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Handhefwagens | Telescoopladers | Telweegschalen | Aluminium transportboxen | Hijsvoorzieningen | magnetoplan onderwagens