Afvalemmers voor buiten

Alles in het bedrijf heeft zijn plaats, en dat geldt natuurlijk ook voor afval. Om ervoor te zorgen dat het buitenterrein altijd netjes en schoon is, adviseren wij onze afvalemmers voor buiten: open of gesloten afvalemmers, met asbak, afdak of binnenemmer, van metaal, kunststof of hout. Hier vindt u gegarandeerd de juiste afvalcontainer voor een schone buitenruimte en een opgeruimd bedrijfsterrein, maar ook alle tips en trucs die u nodig heeft om uw buitenterrein netjes te houden.

In de categorie Afvalemmers voor buiten bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR, PROCITY, Rubbermaid.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
340
340
1800
1800
-
Relevant
Aantal artikelen: 83

Afvalemmers voor buitenAfval hoort niet thuis in een representatieve buitenruimte, maar een plek voor het verwijderen van afval is essentieel. Met voldoende afvalcontainers is het buiten veel beter vertoeven. Ook zal het uw imago verbeteren. Kies nu uit ons grote assortiment!Wat kenmerkt afvalbakken voor buiten?Wind, weer en de tand des tijds: afvalsystemen voor buitenfaciliteiten krijgen heel wat te verduren. En niet slechts voor één seizoen. Afvalcontainers voor buiten, voor wandmontage of staand gebruik, zijn hier ideaal voor: • Duurzaam verzinkt plaatstaal (ten minste in de binnenemmer) met beperking van brandgevaar als hete/brandende sigaretten worden weggegooid

 • Vaste verankering door voetplaten of bevestigingsopties voor wand en palen

 • Grote inwerpopeningen voor verschillende soorten afval en kleine openingen om aan te geven dat er geen groot afval in hoort

 • Beschermkappen voor bescherming tegen nattigheid

 • Afvoer voor water en vocht

 • Vergrendelbare verwijderingssystemen met eenvoudige ledigingsmechanismen

 • Talrijke ontwerpen voor de juiste visuele effecten in elke omgeving


Hoe kies ik afvalemmers voor buiten? 1. Aantal: Hoe meer afvalemmers, hoe beter. Plaats afvalbakken buiten bij alle in- en uitgangen, op plaatsen waar mensen kunnen rondhangen zoals bankjes, op parkeerplaatsen en op wandelpaden op redelijke afstanden.

 2. Grootte: Hoe groter de afvalbak, hoe minder vaak u hem hoeft te legen. Afval kan echter geuren ontwikkelen en een grote afvalbak is niet overal visueel of functioneel zinvol. Hoe dichter de afvalbak buiten bij representatieve zones staat, hoe discreter en kleiner hij moet zijn.

 3. Montage: Afvalbakken voor staand gebruik hebben niet alleen een bepaald vloeroppervlak nodig, maar er moet ook genoeg ruimte omheen zijn om afval trefzeker in te werpen en om de afvalbakken te legen. Afvalbakken voor wandmontage zijn buiten flexibeler – ze kunnen ook aan palen worden gemonteerd. Dit gaat echter ten koste van de vulcapaciteit.

 4. Functionaliteit: Als u uw afvalcyclus wilt optimaliseren, zijn afvalbakken met afvalscheiding een belangrijk element. Ze hebben doorgaans echter een groter formaat. Bovendien vormen asbakelementen een goede aanvulling, ook al zijn aparte asbakken discreter en vaak veiliger.

 5. Uiterlijk en ontwerp: De keuze aan ontwerpen is enorm. Afvalbakken voor buiten van kunststof zijn niet zo aantrekkelijk als afvalbakken voor buiten van hout of roestvast staal. Met felle kleuren zijn ze echter het snelst te herkennen als een plek om afval in te deponeren. Verder kunt u kiezen wat het beste bij uw buitenruimte past.

 6. Zwerfvuil: In een afvalemmer naast een picknick- of pauzeplek moeten veel etensresten en drankverpakkingen passen. Een kleine opening zou hier contraproductief zijn. Aan de andere kant wil niemand dat kartonnen verpakkingen in de afvalbak bij de ingang van het bedrijf terechtkomen.


De buitenruimte van uw bedrijf is meer dan een open ruimte. Daarom besteden we veel aandacht aan de buitenruimte en afvalverwijdering met tal van tijdschriftartikelen boordevol tips en ideeën:

Wij kijken uit naar uw feedback en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Neem gewoon even contact met ons op.