Veiligheidskannen

Opzoek naar goede veiligheidskannen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle veiligheidskannen van JUSTRITE in ons assortiment en verkopen deze met alle mogelijke opties. Heeft u een kan, bak of container nodig om ethanol of ander zuur te transporteren, dat is geen enkel probleem met onze veiligheidskannen.

In de categorie Veiligheidskannen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Justrite, FALCON, eurokraft pro, CEMO, PRESSOL, ZARGES.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
215
215
1125
1125
-
Relevant
Aantal artikelen: 84

Rolcontainers kopenIn het wegverkeer staat autonoom rijden op het punt een doorbraak te maken. Aan de andere kant zullen mensen in magazijnen, hotels of werkplaatsen waarschijnlijk nog wel langer moeten duwen en trekken. Het is goed dat we zakelijke rolcontainers hebben waarmee het transport bijna als vanzelf gaat. Voor soepele transporten van materialen, kunt u bij kaiserkraft rolcontainers kopen.Rolcontainer met wielen in elke omgevingOnze rolcontainers zijn geschikt voor vele doeleinden: voor afval, stapelbakken, dozen, wasgoed, gereedschap... Met 4-heks rolcontainers laat u onderweg niks vallen. Wat ze gemeen hebben is hun ongecompliceerde omgang. En de uitstekende loopeigenschappen. Dit wordt gewaarborgd door hoogwaardige wielen.Het perfecte wiel voor de perfecte rijervaring hangt af van de vloerbedekking. Massief rubber is ideaal als de container buiten staat of veel drempels moet overbruggen. Op kwetsbare vloeren zorgen niet-strepende wielen ervoor dat er geen lelijke strepen achterblijven. Wanneer de container zijn bestemming bereikt, voorkomt een dubbele ruimfunctie dat hij naar voren of opzij verder rolt.

Rolcontainers en de ruimte binnenin?Binnenin is er veel ruimte, in rolcontainers met etages zelfs op verschillende niveaus. Hierdoor kunnen goederen gesorteerd van de ene plaats naar de andere worden getransporteerd. Om ervoor te zorgen dat er niets van de wagen valt als u onderweg bent, kunt u onze rolcontainers met twee, drie of vier wanden krijgen; gaaswanden voor een goed zicht op de inhoud of doorlopende wanden voor de best mogelijke bescherming. Afsluitbare rolcontainers met scharnierdeuren zorgen voor extra veiligheid bij het transport van waardevolle voorwerpen. Ook kunt bij ons afval rolcontainers kopen.Op kaiserkraft vindt u ook rolcontainers voor kantoorbenodigdheden, gereedschap en laboratoriummateriaal, afsluitbare containers, 4-heks rolcontainers, zakelijke rolcontainers, plooicontainers superlichte aluminium rolcontainers, logistieke kisten en vele andere transportmiddelen en -wagens. De ideale overbrugging tot uw gaaswagens uiteindelijk vanzelf rijden. Heeft u nog vragen? Dan kunt contact met ons opnemen!