Fietsenrekken

Ontdek onze beste fietsenrekken, fietsbeugels of andere fietsfaciliteiten. Onze fietsenrekken zijn uitgerust met een stevige kwaliteit waarbij we kunnen garanderen dat ze voor buiten dienen. Muurhaken of staanbeugels, alles kunt u bij ons vinden. Deze fietsenrekken zijn gekeurd volgens de benodigde normen. Ophangsystemen of grote fietsenrekken kunt u ook bij ons vinden.

In de categorie Fietsenrekken bieden wij u producten van de volgende merken aan: PROCITY, eurokraft pro, eurokraft basic, VAR.

Relevant
Aantal artikelen: 93

Fietsenrekken en fietsbeugels – fietsen niet alleen correct, maar ook veilig plaatsenWat hebben fietsenrekken en veiligheid met elkaar gemeen? Meer dan u denkt. Ontdek de beste fietsenrekken, fietsbeugels en fietsenstallingen. Zet uw fietsen veilig in een fietsrek op uw werk. Onze fietsstandaards zijn uitgerust met een fietsenrek en een afkapping. Rechte fietsen rekken of eerder kromme fietsstandaards, alles kunt u op onze website vinden. Met een goed geplande fietsenparkeerplaats in de vorm van een fietsenrek op de bedrijfsterreinen of in de garages laat u bovendien zien dat u milieubewuste medewerkers waardeert en dat milieubewustzijn goed bij uw bedrijf past. En dat maakt van u een aantrekkelijke werkgever.Van fietsenrek tot fietsenparkeerplaatsFietsenrekken zorgen ervoor dat klanten, gasten, zakenpartners of medewerkers hun fietsen buiten veilig kunnen stallen. Wandhouders voor fietsen voor garages beschermen de fietsen tegen diefstal, vandalisme en slecht weer. Overdekte fietsenstallingen doen dit eveneens. Bij fiets-aanleunbeugels kan zelfs voor- en achterwiel worden beveiligd. Maar mochten een, twee, drie of vier plekken voor fietsen te weinig zijn, is er nog geen man overboord. U kunt fietsenrekken ook flexibel aan elkaar koppelen. En wie fietsers om hun transportmiddel waardeert, kiest voor modulaire fietsenstallingen met extra brede beugels die de velgen niet beschadigen.Fietsenrek kopen: van fietsenrekken voor 4 fietsen tot 6 fietsen en meerOns assortiment is erg divers, van bijvoorbeeld fietsenrekken voor 4 fietsen tot fietenrekken voor 8 fietsen en fietsenboxen tot schuine fietsenrekken. Uiteraard helpen wij u graag bij de planning en inrichting van uw fietsenstalling.