Lamineerapparaten

Lamineerapparaten helpen u belangrijke documenten efficiënt te beschermen tegen vocht, vuil, slijtage en beschadigingen. Of het nu om certificaten, diploma's, prijslijsten of presentatiedocumenten gaat – de apparaten maken uw documenten dankzij de gelaste folie robuust, duurzaam en bestand tegen vervalsing.

In de categorie Lamineerapparaten bieden wij u producten van de volgende merken aan: GBC, Leitz.

Lamineerapparaten, uw documenten zijn altijd goed beschermdOm documenten tegen externe invloeden te beschermen, lamineert u ze met een van onze lamineerapparaten. Zo worden ze dus optimaal beschermd en hebben over vele jaren nog steeds een representatieve uitstraling. Bij kaiserkraft zijn lamineerapparaten in verschillende afmetingen verkrijgbaar voor incidenteel en frequent lamineren en ze voldoen aan iedere vereiste. Ontdek hier waar het verschil in zit.Wanneer is het gebruik van lamineerapparaten nuttig?Het lamineren van documenten heeft verschillende voordelen:  • Uw documenten zien er verzorgd uit.

  • Ze zijn bestand tegen vuil en vocht.

  • Gelamineerde documenten bieden bescherming tegen vervalsing.


Het gebruik van lamineerapparaten is dus bijzonder geschikt voor documenten die door veel handen gaan en/of er representatief uit moeten zien, zoals rapporten, foto's, certificaten, presentatiedocumenten en menu's.Welk apparaat heeft u nodig als u veel moet lamineren?U of uw medewerkers lamineren regelmatig en veel? Dan speelt snelheid een belangrijke rol. Er zijn immers belangrijkere dingen te doen dan de helft van de werktijd bij het lamineerapparaat te zitten.Cruciaal voor mensen die veel moeten lamineren is de doorloopsnelheid. Deze geeft aan hoeveel millimeter het apparaat maximaal per minuut kan lamineren. Voor eenvoudige modellen is dit 300 mm/min, voor topmodellen is dat het vijfvoudige. Een verschil dat snel merkbaar wordt. Sensoren die automatisch de juiste temperatuur en snelheid instellen, besparen extra tijd. Wie vaker per dag lamineert, profiteert bovendien van een korte opwarmtijd. Dankzij de geïntegreerde automatische uitschakeling worden lamineerapparaten van kaiserkraft tussendoor uitgeschakeld en besparen zo energie. Bovendien zijn onze apparaten in verschillende formaten verkrijgbaar voor documenten in A3- en A4-formaat.Waarom zijn meer rollen een voordeel?Stelt u hoge eisen aan de kwaliteit? Voor de beste resultaten bij foto's, belangrijk presentatiemateriaal en dergelijke, raden we aan om aandacht te besteden aan het aantal rollen waarmee documenten door het apparaat worden getrokken. Hoe meer rollen een lamineerapparaat heeft, hoe gladder en mooier het resultaat. Onze premiummodellen hebben zes in plaats van twee rollen voor een kreukvrij resultaat.Wat heeft u nog meer nodig om te lamineren?Met een lamineerapparaat van kaiserkraft ontbreken er alleen nog folies of lamineerhoezen. U kunt ze ook bij ons bestellen, evenals vele andere kantoormachines en bijpassende toebehoren voor soepele arbeidsprocessen, van papiervernietigers tot luchtreinigers.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Kledingkasten | Ladeblokken | Beschermmatten | Kabeldoorvoeren | Dienbladwagens | Tojo staande kapstokken | BISLEY kantoorartikelen