HANNA

Hanna: goed kan zo eenvoudig zijn!
Flexibeler kan bijna niet: met de hoogwaardige systeemmeubels van onze kantoormeubelserie Hanna richt u uw kantoor precies in zoals u wilt.

Duurzaamheid
Hoogte [mm]
540
540
1133
1133
-
Breedte [mm]
434
434
1600
1600
-
Relevant
Aantal artikelen: 17
Minder is meer met Hanna!
Hecht u waarde aan het wezenlijke? Dan is onze kantoormeubelserie Hanna precies wat u zoekt. De Duitse architect Heinrich Tessenow sprak ooit: ''Eenvoud is niet altijd het beste. Maar het beste is altijd eenvoudig.'' Geheel volgens dit motto heeft Hanna een eenvoudig, sierlijk en rustig uiterlijk en biedt daarmee het perfecte kantoormeubilair voor minimalisten. Laat u door dit uiterlijk echter niet misleiden. Dankzij tot in het detail doordachte functies en veel verschillende uitvoeringen biedt Hanna veel meer... Want minder is in dit geval daadwerkelijk meer!

Hanna – simpelweg goed.
Hanna is bijvoorbeeld zeer flexibel. Alle bureautafels kunnen met aanbouwtafels en verbindingselementen tot complexe kantoorlandschappen worden uitgebreid. Voor teamwerkplekken en vergadertafels zijn dankzij stalen verbindingselementen uiterst stabiele verbindingen tussen de tafelbladen gegarandeerd. En toch zijn de combinaties zo flexibel dat ze indien nodig binnen enkele minuten kunnen worden opgebouwd of afgebroken. Daarnaast is Hanna ook intelligent. Zo hebben de vleugeldeuren van de kasten bijvoorbeeld een extra grote openingshoek van 110 graden, zodat u altijd eenvoudig bij de materialen in de kast kunt komen. Milieuvriendelijk is Hanna ook. Ze draagt het Duitse keurmerk 'Der blaue Engel’, dat voor emissievrije en gezonde producten staat. Hanna mag dus gezien worden!