Foliesealers, dozensluitmachines

Ontdek onze folielasapparaten. Deze folielassers zijn toepasbaar in elke onderneming. Folieapparaten zijn niet meer wegdenken voor bedrijven die veel moeten inpakken en verzeden. Met deze folielasapparaen kan men in een handomdraai alle foliezakjes aan elkaar lassen.

Uw filters
Voor materiaal
Toepassingsbereik
Sealnaad max.

Stofdicht verpakken gemakkelijk gemaakt: folielasapparatenBescherming tegen vuil en praktische verpakking voor vervoer en opslag – foliezakken zijn ideaal voor het opbergen van belangrijke kleine voorwerpen. De clou: met de foliesealapparaten van kaiserkraft kunt u op maat gemaakte transparante zakken in verschillende afmetingen en diktes produceren, afhankelijk van uw behoeften en het is zo makkelijk: Buisfolie in verschillende breedtes en diktes wordt gelijktijdig afgesneden en geseald door eenvoudig op de afsnijder te drukken. Sluit de klep. Klaar.
Folielasapparaten voor kleine series en industriële productieIn welke mate wilt u foliezakken produceren en hoe vindt u het juiste model? In het assortiment van kaiserkraft vindt u foliesealapparaten voor handig kort gebruik of voor industriële productie. Kijk goed. De beoogde grootte en inhoud van de zakken zijn doorslaggevend. De foliedikte bepaalt het draagvermogen, de foliebreedte het volume van de zakken. Dikkere buisfolies produceren bij het sealen sterkere naden dan dunnere. Laat u bij uw aankoopbeslissing dus leiden door de gewenste zak en de hoogte van de naad.Ons brede assortiment foliesealapparaten strekt zich uit van het instapmodel met een verwerkingsbreedte van 200 mm tot het high-performance model voor industriële serieproductie met een sealnaadbreedte van 620 mm. Kies sealnaadhoogtes van 2 of 3 mm en snijd en verzegel buisfolie tot een dikte van 2 x 0,2 mm. Afhankelijk van het type apparaat vergemakkelijken praktische functies uw werk, zoals een ergonomisch ontworpen handgreep, een magnetische vergrendeling of een instelbare las- en afkoeltijd.Heeft u iets aan nuttige toebehoren? Met een dispenser voor de buisfolie kunt u nog sneller sealen. Of wat dacht u van een praktische voetbediening? Zo heeft u één hand vrij, voor nog efficiënter werken.
Duidelijk zicht op uw verpakkingBij kaiserkraft vindt u ook buisfolies, krimpfolies, noppenfolies of schuimfolies; in feite alles wat tot het gebied van verpakkingsmaterialen behoort. Toch nog meer wensen? Praat met ons, wij zullen u graag helpen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Nietmachines | Krimpfolies | Digitale weegschalen | Omsnoeringsapparaten | Buisfolies | MAUL weegschalen | HSM-omsnoeringsbanden