Hoekstukken, randbescherming

Bescherm al uw pakketten met onze hoekbeschermingen en kantbeschermhoeken. Deze hoekbeschermers hebben een groot aandeel in alle verzendingen te beveiligingen. Deze randberschermprofielen kunnen heel veel last aan en zijn onmisbaar wanneer u een zwaardere zending wilt verzenden.

In de categorie Hoekstukken, randbescherming bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic.

Bescherming van randen en oppervlakken: randen tegen elkaar? Geen probleem!Zelfs robuuste transportgoederen hebben een achilleshiel en dit zijn meestal de hoeken en de randen. Bespaar op omslachtige verpakkingen en gebruik rand- en oppervlaktebeschermingsproducten voor volumineuze en kwetsbare goederen. Ook het vervoermiddel zal er baat bij hebben als u zich bij de verzending geen zorgen meer hoeft te maken over het plaatsen van hoeken tegen elkaar.
Kostenberekening en vraag naar de voordelen: welke verzendingsgoederen hebben oppervlakte- en randbescherming nodig?Of het nu gaat om het grote bureau van hoogwaardige materialen of de pallet met gasbetonblokken: bescherming van oppervlakten en randen is altijd belangrijk wanneer u zware, volumineuze goederen van A naar B wilt verzenden die kunnen splinteren of afscheuren.De beschermende produkten beveiligen de neuralgische punten op het produkt en verminderen tegelijkertijd de behoefte aan verpakkingsmateriaal. Om bijvoorbeeld de hoeken van een bureau te beschermen die gevoelig zijn voor beschadiging, zou u anders een enorme kartonnen doos nodig hebben die voldoende ruimte biedt om het hele meubelstuk dik op te vullen. Dat zou een verspilling van ruimte en middelen zijn en zou de logistieke inspanning tot enorme proporties doen toenemen.Tegelijkertijd zorgen producten voor oppervlakte- en randbescherming er ook in zekere mate voor dat bijvoorbeeld het transportvoertuig niet wordt beschadigd door schuren of splinteren wanneer het wordt beladen met vele pallets met goed vastgezette volumineuze goederen.
Wat doen producten voor rand- en oppervlaktebescherming tijdens het vervoer?Hoekbeschermers van verschillende materialen zijn belangrijk voor het vastzetten van ladingen, omdat zij de strakst mogelijke trekkracht op spanbanden mogelijk maken en de grip op vele materialen verbeteren, zonder risico op beschadiging. Dit geldt ook als u de lading wilt verplaatsen met behulp van hefwerktuigen.
Rand, hoek, hoekvorm: wanneer gebruik ik welk product?Verpakking en goederen moeten natuurlijk altijd bij elkaar passen. Dit geldt zowel voor het materiaal als voor de emballage, het gewicht, de afmetingen en de andere verpakkingscomponenten voor een optimaal vervoer.Kartonnen hoeken en stroken zijn nuttig bij het vervoer van meubelen of als extra ’beschermlaag’ onder omsnoeringsbanden, een net ter bescherming van het oppervlak zorgt voor het intact blijven van massieve metalen oppervlakken. Voor zware houten latten op pallets is de hoek van kunststof in verschillende uitvoeringen de juiste keuze.Wij hebben ook harde papieren hoezen voor het verzenden van plannen, afdrukken of andere documenten en bieden u een bijzonder slimme optie voor productbescherming met onze telescopische verzendkokers.Nog meer tips voor een geslaagde verzendlogistiek vindt u in ons inkoophandboek over verpakkingsmateriaal!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kantbeschermhoeken | Kartonnen dozen | Hoekbescherming | Handafrollers | Buisfolies | Krimpfolies | Verpakkingstoebehoren | TRESTON inpaktafels