Loungemeubilair, receptiemeubilair

Klaar voor de toekomst van werk? Dit lounge-, lobby- en receptiemeubilair bevordert nieuwe vormen van samenwerking. Hier vindt u klassieke fauteuils, opvallende zitzakken en hoogwaardige loungemeubels voor uw kantoor of uw receptieruimte.

In de categorie Loungemeubilair, receptiemeubilair bieden wij u producten van de volgende merken aan: BISLEY, Tojo, Topstar.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
350
350
1078
1078
-
Relevant
Aantal artikelen: 24

Lounge, lobby en receptie: de eerste indruk is cruciaalZijn kleurrijke zitzakken, gezellige loungemeubels of aantrekkelijk lobbymeubilair alleen voor start-ups? Absoluut niet! De eerste indruk is cruciaal, en met het juiste receptiemeubilair zien uw klanten meteen dat u weet wat belangrijk is. Met zorgvuldig ingerichte team-, klanten-, wacht- of receptieruimtes scoort u over de hele lijn punten.Wat kenmerkt moderne lounge-, receptie- en kantoormeubels?Ontwerpdenken, creativiteit in vergaderingen, de gezondheid van werknemers en gewoon een goede eerste indruk: terwijl veel kantoormeubilair gericht is op een duidelijke functie, moet zit- en receptiemeubilair voor wachtruimtes enzovoort meer samenwerking bevorderen, ontspannen denken mogelijk maken, de samenhang vergroten en klanten overtuigen van uw bedrijf.Met uw receptie of een lounge geeft u signalen af op meerdere niveaus. Niet alleen naar bezoekers en klanten, maar ook naar uw personeel:  • Ze stralen een vriendelijke, niet te strenge sfeer uit.

  • Ze nodigen u uit om er te blijven en te communiceren.

  • Ze benadrukken dat werk niet alleen achter een bureau kan worden gedaan.

  • Ze laten zien dat werknemers zichzelf mogen zijn.

  • Ze willen creativiteit, productiviteit en inspiratie combineren.

  • Ze nemen de onaangenaamheid van het wachten weg.


Hoe ontwerp ik de lounge, lobby en receptie?Een zitzak maakt nog geen lounge, en een bijzettafel maakt nog geen klantvriendelijke wachtruimte. Afhankelijk van de beschikbare ruimte moet u ervoor zorgen dat kleinere groepen bij elkaar kunnen zitten en met voldoende privacy kunnen overleggen. U kunt in een beperkte ruimte beter enkele zitgroepen creëren met stijlvolle loungemeubelen dan de ruimte helemaal op te vullen.Bovendien hoeven niet alle zitgedeeltes zich in een lounge te bevinden. Nissen op de etages zijn de ideale plek voor snelle vergaderingen op de afdelingen. Twee fauteuils of comfortabele stoelen, een kleine tafel, een plant en goed licht – u zult door de spontane vergaderingen profiteren van snelle resultaten en creatieve ideeën.U moet ook bedenken wie er in deze ruimtes gaat zitten of werken. Zitzakken kunnen worden beschouwd als gezellig loungemeubilair, maar ze zijn nauwelijks geschikt voor de receptie van een B2B-bedrijf. Zitten en opstaan in een pak is hier namelijk een grote uitdaging.Uiteindelijk gaat het bij de inrichting van representatieve ruimtes altijd om wat u over je bedrijf wilt vertellen. Kies daarom altijd voor kleuren en ontwerpen die passen bij uw huisstijl en blijf liever terughoudend als het gaat om de inrichting.Wilt u weten hoe u een aangename omgeving op de werkplek creëert? Lees de gids of neem contact met ons op als u vragen heeft over ons assortiment!