Fitnessapparatuur

Geen zin om te joggen? Moderne fitnessapparatuur voor op het werk is leuk en brengt uw werknemers in beweging.

In de categorie Fitnessapparatuur bieden wij u producten van de volgende merken aan: meychair ergonomics.

Fitnessapparatuur voor bedrijven of op de werkplek: je kunt overal sporten!Geen tijd, geen mogelijkheid, geen ideeën voor oefeningen? Van nu af aan behoren excuses in uw bedrijf tot het verleden. Omdat met fitnessapparatuur voor het hele lichaam ook met kleine toestellen grote effecten worden bereikt. Als u gezondheid en welzijn deel wilt laten uitmaken van uw bedrijfsfilosofie, moet u fitnessapparatuur kopen die het beste bij uw bedrijf past. Of zelfs voor werkplekken voor thuis – zo kunnen uw werknemers ook thuis fit en gezond blijven.
Welke fitnesstoestellen trainen het hele lichaam?Het beste trainingsmiddel voor fitness is het lichaam zelf. Door alle delen van het lichaam tegelijk te trainen worden de spieren, de bloedsomloop en het immuunsysteem versterkt. Als u wilt dat uw werknemers het grootst mogelijke effect bereiken met bedrijfssport, zorg dan voor fitnessapparatuur in de interne sportruimte, net als in de sportschool:  • Multigyms voor spieropbouw

  • Loopband of crosstrainer voor duurtraining

  • Yogamatten en soortgelijke fitnessaccessoires voor vrije oefeningen

  • Kleine apparatuur zoals oefenbanden en steppers voor veelzijdige oefeningen


Hoe gevarieerder uw fitnessapparatuur is, hoe groter de kans dat gebruikers bij de les blijven. Spieren raken immers snel gewend aan bewegingspatronen en moeten steeds op een andere manier worden uitgedaagd.
Welke fitnessapparatuur is geschikt voor bedrijven of direct op de werkplek?Er zijn enkele eenvoudige en directe manieren om werknemers aan te moedigen om te bewegen zonder hun werk te hoeven onderbreken. De truc: maak van de werkplek zelf een fitnessmachine:  • Innovatieve combinaties van bureau en loopband worden het nieuwe hoogtepunt in co-workingruimtes.

  • In hoogte verstelbare bureaus met sta-functie brengen de circulatie bijna vanzelf op gang.

  • Zitballen en hometrainers in plaats van bureaustoelen mobiliseren de wervelkolom en laten het bloed uitstekend circuleren.

  • Bedrijfsfietsen voor op het bedrijfsterrein of als vervanging van de bedrijfsauto worden steeds populairder.


Het is bovenal van cruciaal belang dat u in uw bedrijf een bewegingscultuur creëert en werknemers de kans geeft om eenzijdige houdingen te vermijden en te bewegen. Daarom is het belangrijk dat u bijvoorbeeld voetgangersvriendelijke en uitnodigende buitenfaciliteiten ontwerpt en de verblijfskwaliteit in sportruimten optimaliseert met de juiste verlichting en een aantrekkelijke uitstraling.