Paktafels, snijstandaards

De paktafel: kartonnen doos erop, vouwen, dichtplakken, omdraaien, bubbelplastic erin, artikelen erin, vulmateriaal erop, afleveringsbewijs erin, dichtvouwen, dichtplakken, adresetiket erop, pakket op de wagen en klaar is kees. Op naar het volgende pakket. Met onze paktafels is het een eitje.

In de categorie Paktafels, snijstandaards bieden wij u producten van de volgende merken aan: Treston, Kongamek.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
20
20
1905
1905
-
Relevant
Aantal artikelen: 51

Paktafels – praktisch en gezondGoed meubilair brengt het beste in uw werknemers naar boven. Onze paktafels zijn daar een goed voorbeeld van. Ze ontzien de zenuwen en de rug. Bovendien zorgen zij ervoor dat het werk sneller gaat en er minder fouten worden gemaakt. Wij denken dat u deze tafels moet leren kennen.
Zo zijn paktafels opgebouwdEen paktafel of verzendtafel is in de eerste plaats een tafel. Alleen de toebehoren die u aan de tafel kunt bevestigen of die wij er reeds aan hebben bevestigd, maken er een paktafel van.
De voordelen  • Uw werknemers zullen onmiddellijk alles vinden wat ze nodig hebben voor verpakking en verzending.

  • U kunt sneller en doeltreffender werken, vooral bij grotere opdrachten, en u zult minder fouten maken.

  • Een manuele hoogteverstelling zorgt voor ergonomisch werken en voorkomt rugpijn.


Paktafels van kaiserkraft zijn zelfs ruimtebesparend, omdat u verpakkingen en andere voorwerpen geordend op één plek kunt opbergen.
Hoe en waar u paktafels kunt gebruikenPaktafels zijn er in de eerste plaats om in te pakken, en daarom zijn ze bijzonder geschikt voor bedrijven die regelmatig iets in te pakken hebben of zelfs een eigen verzendafdeling hebben. Tegelijkertijd kunnen onze paktafels uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Zo kunt u van één enkele tafel in een handomdraai een rij maken waaraan meerdere mensen kunnen werken. De perfecte aanvulling hierop zijn praktische verpakkingsmachines.Heb u op dit moment niets in te pakken? Dan kunt u paktafels gebruiken voor orderverzamelen of voor andere activiteiten waarvoor veel toebehoren nodig zijn.
Waar u bij paktafels op moet lettenVoor de selectie van paktafels moet u deze twee centrale vragen beantwoorden: Hoeveel ruimte heb ik nodig? Welke toebehoren of hulpstukken zijn nodig?Bij ons vindt u paktafels in verschillende afmetingen en als basiselement of met hulpstukken zoals een legplank en een lade. Bovendien kunt u uw tafel met de juiste toebehoren perfect afstemmen op uw behoeften en de omgeving. Passende stellingsystemen completeren de inrichting van uw verzendafdeling.
Welke toebehoren zijn bijzonder belangrijkTopbladen voor verpakkingen, gereedschap en kantoormateriaalzijn van cruciaal belang voor nette omgeving. Kartonnen tijdschriftenboards kunnen worden gebruikt om verschillende soorten karton op een ordelijke manier op te bergen met behulp van verdelers. Geperforeerde achterpanelen zijn geschikt om gereedschap zoals plakbanddispensers binnen handbereik op te hangen. Lades en rolcontainers zijn geschikt voor opslag onder het tafelblad.U hoeft het ook niet zonder hoogteverstelling te doen. Een ontspannen en gezonde rug is immers een belangrijke voorwaarde voor gemotiveerde werknemers.
Bovendien ontvangt u bij kaiserkraft  • Paktafellampen

  • Contactdooslijsten

  • Scheidingswanden

  • Snijstandaards in diverse uitvoeringen en afmetingen voor papier en film

  • Spuitbussen- en flessenhouders


Bent u op zoek naar een manier om elektronische apparaten te integreren in de paktafel? Geen probleem. Speciaal voor dit doel zijn bij ons CPU-houders, toetsenbordhouders en scharnierende armen verkrijgbaar. Voel u vrij om contact met ons op te nemen!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Rolsnijders | Buisfolies | Omsnoeringsapparaten | Briefweegschalen | Vrachtbriefhoezen | Industriepallets | MAUL weegschalen | tesa plakbanden