Tangen

Eén tangkop, twee benen, één scharnier: tangen hebben zich al duizenden jaren bewezen. Hier vindt u de klassiekers in een modern design en een groot aantal varianten, van pijptangen tot combinatietangen en klinknageltangen.

In de categorie Tangen bieden wij u producten van de volgende merken aan: KS Tools.

Uw filters
Merk
Lengte [mm]
160
160
390
390
-
Oppervlak
Relevant
Aantal artikelen: 30

Tangen – het juiste type voor iedereen’Daar hebben we een tang voor nodig’ – ’Welke?’ Legitieme vraag. Wat het antwoord ook is, hier vindt u de juiste: pijptangen, combinatietangen, zijsnijtangen, platneustangen, klinknageltangen... U hoeft alleen maar te weten wat u zoekt.Grijpen, knippen of vasthouden?Tangen kunnen in verschillende categorieën worden onderverdeeld:  • Grijpen en vasthouden van de tang: In het begin was er de grijptang. Deze bestond al in het oude Egypte. Een moderne vorm van de grijper is de pijptang, een onmisbaar gereedschap voor loodgieters. In onze winkel vindt u deze ook als hoekpijptangen voor onbereikbare hoeken of als eenhandige pijptangen. Platte of ronde tangen zijn ideaal voor het grijpen van werkstukken, spijkers en dergelijke. Heeft u een derde hand nodig? Een grijptang doet het werk.

  • Knip- of perstangen: geen elektrische installatie zonder zijsnijders. Draadstriptangen zijn de eerste keuze voor het isoleren van kabels. Moniertangen zijn ideaal voor het knippen, maar ook voor het twijnen van binddraad.

  • Combinatietangen: combinatietangen kunnen knippen en vasthouden, afhankelijk van hoe u ze gebruikt.

  • Speciale tangen: met de meeste tangen scheidt u verbindingen. Met een klinknageltang maakt u ze. U vindt bij ons ook gaspijptangen, kabelbindertangen, perforatietangen, waterpomptangen en vele andere specialisten.


Om ervoor te zorgen dat onze tangen hun werk goed doen bij het knippen, vasthouden of grijpen, zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende lengtes voor maximale flexibiliteit. Over flexibiliteit gesproken: met tangensets kunt u verschillende tangen in één kopen. Om het snijden, grijpen en vormen comfortabeler te maken voor uw handen, kunt u in onze shop werkhandschoenen krijgen. En trouwens: verchroomde tangen roesten niet zo snel als gepolijste tangen.Handgereedschap voor elke behoefteBij kaiserkraft vindt u niet alleen tangen in veel verschillende varianten, maar ook een grote keuze aan ander handgereedschap, van steeksleutels en hoekstiftsleutels tot inbusdoppen en bits. Gereedschapssets bieden u een basisuitrusting, of meer dan dat. Voor een ordelijke opslag binnen handbereik raden wij werkbanken of werkplaatslessenaars c.q. gereedschapswagens aan.Heft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.