Buitenasbakken

Rondslingerende peuken voor de deur? Dat staat natuurlijk slordig. Bied rokers daarom een wandasbak of staande asbak aan. Vooral voor ingangen van openbare gebouwen en dienstverlenende bedrijven is een buitenasbak aan te bevelen.

In de categorie Buitenasbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR, Rubbermaid, eurokraft pro, Justrite.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Materiaal
Relevant
Aantal artikelen: 86

Asbakken kopen voor buiten uw bedrijfZorg ervoor dat u asbakken buiten uw bedrijf hebt staan. Dat is beter voor het milieu en zeker voor een propere werkomgeving. Staande asbakken, buitenasbakken en wandasbakken die u kan bevestigen aan de muur kunt u zonder problemen bij kaiserkraft bestellen, Op deze manier verbetert u uw buitenruimtes en voorkomt u bovendien brand.Rookpalen of vlamdovende asbakken bestellenIn onze webshop kunt u alle soorten asbakken kopen, van rookzuilen tot wandasbakken, alles kunt u bij ons vinden. Staande asbakken voor buiten of grote asbakken zijn hier te vinden. Mocht u een speciale uitvoering willen, dit kan natuurlijk ook.Speciale asbakken vindt u ook bij ons terug, in alle formaten en alle kleuren. Wat moet uw asbak precies kunnen, moet hij vlamdovend zijn? Moet het een grote asbak zijn? Moet hij misschien voor buiten zijn? Onze buiten asbakken zijn de beste van de markt. Deze zorgen voor een propere werkomgeving en bovendien ook voor een eenvoudige reinheid in het bedrijf. Als u opzoek bent naar een staande asbakken bent u ook hier aan het juiste adres.Staande asbakken of wandasbakken voor buitenBij kaiserkraft vindt u, naast asbakken, bakken voor alle andere soorten afval, van discrete afvalbakken en verzamelaars voor kringloopmateriaal tot tonnen met enorm veel inhoud. Op deze manier is de kans groot dat de buitenruimtes van uw bedrijf een visitekaartje zijn.Wilt u asbakken en vuilnisbakken apart opstellen? Combi-asbakken combineren beide in één: een complete, elegante en ruimtebesparende oplossing.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Afvalcontainers | Pedaalemmers | Vloerreiniging | Afvalzakhouders | Zuigers | Parkeerplaatsmarkeringen | rothopro afvalbakken | EUROKRAFT afvalsorteersysteem