Vlaggenmasten

Met de vlag van uw bedrijf maakt u meteen een krachtige indruk. Hijs 'm zo hoog mogelijk met een van onze vlaggenmasten. U vindt ze in alle soorten en maten. Benieuwd welke vlaggenmast bij uw kantoorpand past? Ontdek ons assortiment!

In de categorie Vlaggenmasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: Mannus.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Uitvoering van de vlaggenmast

Hijs de vlag met een van onze vlaggenmastenWat valt meer op, een statisch billboard of een vlag die in de wind wappert? Precies. Met een vlag laat u in een fractie van een seconde zien waar uw bedrijf voor staat. Dit zorgt meteen voor een krachtige eerste indruk. Met een van onze vlaggenmasten hijst u de vlag zo hoog als u zelf wilt. Bekijk alle artikelen uit ons assortiment en kies er eentje uit die bij uw bedrijf past. Een geschikte vlaggenmast kopen was nog nooit zo makkelijk.Vlaggenmasten van aluminium en andere materialenHet voordeel van vlaggen die aan een vlaggenmast vastzitten? Ze vallen altijd op. Plaats ze bijvoorbeeld bij de ingang van uw kantoor en u zet meteen de toon voor al het bezoek dat langskomt. Vlaggen die aan een vlaggenmast bevestigd zijn steken overal bovenuit, zijn groot én wapperen wild in de wind.Bij kaiserkraft vindt u verschillende aluminium vlaggenmasten die te koop zijn. Dit materiaal is stevig én licht tegelijkertijd. Hierdoor zet u de vlaggenmast makkelijk op z’n plek en blijft 'ie daar altijd recht overeind staan. Verder roest aluminium niet snel. Een vlaggenmast van dit materiaal blijft dus ook nog eens lang intact.Of u alleen een vlaggenmast koopt of meteen meerdere producten voor op uw terrein bestelt, is aan u. Wat dan wel al vaststaat? Dat alle vlaggenmasten uit ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en veilig zijn. Ieder product is stabiel, gaat lang mee en voldoet aan internationale eisen. Daar bent u van verzekerd.Tips om uw vlaggenmast veilig te gebruikenWilt u een van onze vlaggenmasten bestellen? Dat snappen we. De meeste in ons assortiment zijn van Mannus. Om alles veilig te laten verlopen, is het verstandig om met een aantal dingen rekening te houden:  • Vraag bij uw gemeente na of u een vergunning nodig heeft om de vlaggenmast te plaatsen. Meestal is dit pas vereist bij masthoogtes van meer dan 10 meter, maar een extra check kan nooit kwaad.

  • Voor het plaatsen van een vlaggenmast is meestal geen gespecialiseerd bedrijf nodig. U kunt ook dit voor de zekerheid nog even navragen bij de gemeente

  • In ons assortiment kunt u vlaggenmasten bestellen met én zonder stabilisator. Heeft het model dat u uitgekozen heeft er geen? Let dan goed op. Als u verschillende van deze masten naast elkaar plaatst, is het verstandig om daartussen een afstand van minimaal 2 meter te bewaren. Als u wel een model met een stabilisator heeft uitgekozen, kunt u een vuistregel aanhouden. De afstand tussen twee masten is dan 2 keer de lengte van de giek plus (minimaal) 20 centimeter.


Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over waar u de vlaggenmasten het beste kunt plaatsen? Onze medewerkers helpen u graag! Neem even contact met ons op. Dat kan gewoon via een mailtje of de telefoon.Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Gereedschapsboxen | Rolsnijders | Gereedschapshouders | EUROKRAFT verkeersspiegels | EUROKRAFT strooiwagens en strooigoedbakken