Montage gemakkelijk gemaakt

Montageservice

Bij hoge kwaliteitsproducten behoort een hoge mate van kwalitatieve afwerking. Met onze professionele montagediensten bent u verzekerd van correcte, snelle en veilige installatie van onze producten. Wij houden daarbij rekening met uw bedrijfsprocessen en maken afspraken op maat zodat wij uw operatie tijdens montage minimaal verstoren.

Aarzel niet om onze betrouwbare montagehulp in te roepen –

bel ons op telefoonnummer 0800-2358 465

Montage of installatie nodig? Zegt u het maar!

Montageservice wt$

Uw bestelling aannemen en leveren en dat was het? Bij ons niet! Onze diensten gaan veel verder. Als u dat wilt, monteren wij ook de bestelde producten voor u. Onze professionals monteren alles op deskundige wijze – van kantoorinrichting, fietsenrekken, vitrines en lockers tot en met stellingsystemen.

Geef bij uw bestelling aan of u de montageservice nodig heeft. Wij leveren de producten, monteren, installeren en stellen op en nemen alle verpakkingsmaterialen mee retour bij afronding. Prijzen voor deze dienst worden op maat berekend. Voor hulp bij de montage of installatie neemt u contact op met onze afdeling Advies & Verkoop op telefoonnummer 0252 - 461 300.