Prullenbakken

Prullenbakken zijn onmisbaar. In ieder huis, op ieder kantoor en in iedere wijk kunt u er wel eentje vinden. Het is belangrijk dat ze functioneel zijn, maar ze mogen er ook best een beetje mooi uitzien. Bekijk ons assortiment en kies een passende prullenbak uit!

In de categorie Prullenbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: helit, ZWINGO, AIR-WOLF, EKO, CWS, rothopro, VAR, Brabantia.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
270
270
950
950
-
Relevant
Aantal artikelen: 61

Functionele én stijlvolle afvalbakkenPrullenbakken, of afvalbakken, moeten vooral hun werk goed doen. Dat zijn we met u eens. Maar het kan geen kwaad als ze er een beetje mooi uitzien. Vooral in ruimtes waar uw personeel de hele dag zit te werken, is het beter om een stijlvol model te plaatsen. Een goed ingericht kantoor zorgt nou eenmaal voor meer inspiratie én motivatie. Bekijk alle prullenbakken van kaiserkraft en bestel!Prullenbakken voor op kantoorAfvalbakken zijn onmisbaar in kantoren. Ze zorgen er immers voor dat werknemers hun bureau en andere kantoormeubelen opgeruimd kunnen houden. Meestal wordt er in dit soort ruimtes voornamelijk papier weggegooid. Dat is fijn, want zulk afval stinkt of lekt niet. Als u een mooie prullenbak op uw kantoor neerzet, blijft deze dus goed intact.Als er veel afval wordt weggegooid op uw kantoor, is het handig om voor een hoge prullenbak te kiezen. Daar past hartstikke veel in. Hierdoor hoeft u de prullenbak niet continu te verschonen, maar blijft de werkplaats wel opgeruimd.Waar moet u op letten bij het kopen van een prullenbak?U wilt een prullenbak kopen. Maar hoe kiest u de juiste afvalbak voor op kantoor? Bij kaiserkraft vindt u veel verschillende modellen, zoals de hoge prullenbak, zelfdovende prullenbak of de wandafvalbak. De grootte bepaalt u op basis van de hoeveelheid afval die u per dag weggooit. De kleur en uitvoering zijn gewoon een kwestie van smaak. Tip van ons: het werkt vaak goed om allemaal dezelfde prullenbakken in één interieur te plaatsen. Dit zorgt meteen voor een gevoel van eenheid en rust.Heeft u niet veel ruimte voor een prullenbak? Dan kan een handige wandafvalbak nog eens goed van pas komen. Deze hangt u op aan de muur, waardoor 'ie zo min mogelijk in beslag neemt. Handig!In sommige gevallen is het verstandig om een zelfdovende prullenbak aan te schaffen. Bijvoorbeeld op plekken waar veel sigaretten worden gerookt of waar er een hoop gemengd afval wordt weggegooid. Twijfelt u of een zelfdovende prullenbak op de werkplaats nodig is? Neem het zekere voor het onzekere of bel met onze klantenservice. Die zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Op andere tijden kunt u ons altijd een mailtje sturen. We helpen u graag!