Verrijdbare ladeblokken, staande ladeblokken

Ontdek onze verschillende ladeblokken. Wij hebben ladeblokken op wielen en staande ladeblokken. De ladekasten worden heel vaak gekocht, omdat ze kwaliteitsvol zijn en bijna geen slijtage hebben. Koop daarbij ons uw ladeblokken in een uitvoering naar keuze.

In de categorie Verrijdbare ladeblokken, staande ladeblokken bieden wij u producten van de volgende merken aan: BISLEY, mauser, eurokraft pro, eurokraft basic, Paperflow, RAU.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
495
495
1318
1318
-
Relevant
Aantal artikelen: 177

Verrijdbare ladeblokken: mobiel, flexibel en met veel ruimteLadeblokken op wielen bieden een absolute meerwaarde met de onafhankelijke wielophanging en de verlaging, biedt een verrijdbare ladekast veel ruimte. De ladeblokken van Vink Lisse hebben een variabele indeling van de ruimte, zijn bovendien verkrijgbaar in veel kleuren en natuurlijk met centrale vergrendeling: Een ladeblok is in elk kantoor absoluut onmisbaar.Kies ook bij uw ladeblokken, uw archiefkasten of uw passende bureaustoelen. Wanneer u iets veilig wilt opbergen kunt u steeds gebruiken maken van onze kluizen of wanneer u uw werkplek wilt opvrolijken kunt u zeker ook kiezen uit ons groot assortiment aan kunstplanten.De staande en verrijdbare ladeblokken staan meestal onder het bureau, zo houden de veradeblokken van kaiserkraft alles binnen handbereik wat u op uw dagelijkse werkdag gebruikt. Hierdoor heeft u meer ruimte op het bureaubladoppervlak. De ladeblok is handig voor het bewaren van schrijfgerei en kleinere kantoorbenodigdheden. In tot maximaal vier materiaalladen kunt u uw individuele benodigdheden opbergen, van labelapparaat en verzenddoos tot hangmappen. Moet u gevoelige gegevens beschermen? Dat gaat in een handomdraai. Trek de sleutel eruit en voilà.
Ladeblok op kantoor: van rolcontainers tot complete kantoorinrichtingHerstructurering of tijdelijke verandering van de werkplek op kantoor? Met verrijdbare ladeblokken geen probleem. Bovendien maakt de verscheidenheid aan materialen, kleuren of decors integratie in vrijwel elk kantoorontwerp mogelijk. Vink Lisse biedt ladeblokken van divers materiaal, van kunststof ladeblokken tot ladeblokken van staal en industriële ladeblokken. Gewoon bestellen, wielen en handgrepen monteren, en klaar. Er zit ook nog eens drie jaar garantie op.Bureau, bureaustoel, verrijdbaar ladeblok – het basistrio is nog maar het begin. In de webshop van kaiserkraft vindt u alles wat u voor uw kantoor nodig heeft, van kantoormeubelen tot complete kantoorinrichting. Dat wij daarbij alleen hoogwaardige producten van bekende merken aanbieden, is vanzelfsprekend. Dit geldt des te meer als het gaat om alle technische hulpmiddelen die het werk op kantoor voor uw medewerkers veraangenamen.Is het weer eens tijd om kasten uit te mesten? Met papiervernietigers van HSM, Ideal of Shredcat is dat geen probleem. De tand des tijds knaagt aan belangrijke documenten? Lamineerapparaten van GBC of Leitz voorzien uw documenten van een beschermende folie. Maar waarheen met het apparaat? Ons antwoord: Wat dacht u van een staand ladeblok? Hij heeft binnenin veel bergruimte, net als zijn broer op wielen, en bovendien ruimte voor allerlei praktische items, zo loopt alles op rolletjes. U ziet, we hebben ideeën genoeg. Wilt u advies bij het plannen van de inrichting van uw kantoor? Neem gewoon contact met ons op. Het is ons een genoegen om u te helpen.