Bijzetkasten

Geen bijzaak: stijlvolle bijzetkasten zijn echte ruimtewonderen op kantoor en nemen moeiteloos de meest uiteenlopende rollen aan. Begroet uw nieuwe ruimteverdeler, uw nieuwe toonbank, uw nieuwe favoriete meubelstuk!

In de categorie Bijzetkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, C+P, eurokraft pro.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
385
385
1292
1292
-
Relevant
Aantal artikelen: 79

Bijzetkasten: spelen de hoofdrol in de zijlijn van het kantoorZelfs het mooiste kantoormeubilair wordt boven een bepaalde grootte behoorlijk dominant. Hoe groter de kast of de stelling, hoe groter de kans dat hij de ruimte verstikt. Bijzetkasten veroorzaken deze problemen niet. Integendeel. De hoofdrolspelers in de zijlijn van het kantoor helpen u niet alleen als opbergruimte en visuele luchtigheid.
Wat kunnen bijzetkasten op kantoor?Bijzetkasten zijn niet alleen functionele ladekasten. De lage opbergoplossingen worden ook gekenmerkt door een uitstekend ruimtegebruik op een zo klein mogelijke oppervlakte. Met schuifdeuren in plaats van vleugeldeuren en afsluitbare laden zijn ze meer dan alleen een aanvulling op de bureautafel, de bureaustoel en de dossierkast.Bijzetkasten...
  • ... laten kleine kantoren optisch groter lijken.

  • ... hebben als schuifdeurkast geen ruimte voor het openen van de deur nodig.

  • ... geven met duidelijk, onopvallend design de ruimte een rustige optiek.

  • ... scheppen extra opberg- en presentatieruimte op het bovenoppervlak.

  • ... kunnen als toonbank en als ruimteverdeler worden gebruikt.

  • ... bieden een gemakkelijke toegang tot dossiers en kantoormaterialen.


Enkele van onze bijzetkasten van topfabrikanten als C+P, mauser of ons eigen merk EUROKRAFTpro verraden hun multifunctionaliteit al in hun naam. Andere varianten maken indruk met extra details zoals geluiddempende akoestische voor- en achterpanelen, flexibele wiel- en voetconcepten of een bijzonder lage hoogte. Hoe dan ook, bijzetkasten voor kantoren met laden, kastelementen en dergelijke zijn bij uitstek geschikt om het conventionele kast-tafel-stoel-concept in kantoren te verrijken.
Kantoren inrichten met bijzetkasten – waarop moet ik letten?Het eerste en belangrijkste punt van aandacht bij de inrichting van een kantoor is altijd het bureau en de ergonomische bureaustoel. Bovendien gelden er precieze voorschriften met betrekking tot de vrije ruimte of actieradius die elke werkplek een werknemer moet bieden. Reken met ongeveer acht tot tien vierkante meter totale ruimte per werkplek.Bijzetkasten, dossierkasten, verrijdbare ladeblokken en andere opbergoplossingen kiest u dus pas nadat u de centrale kantoormeubelen hebt gepland. Daarbij is het voor een harmonieuze werkomgeving van cruciaal belang dat te kiezen voor een uniform ontwerp.Geadviseerd wordt om de benodigde opslagruimte in het kantoor niet te royaal berekenen. Ook al zijn dossiers en papier nog zo noodzakelijk, te veel kantoormeubilair verleidt mensen tot opsparen van (ongesorteerde) papieren. Hierdoor oogt de ruimte krapper en rommeliger dan nodig is. Het is beter om minder maar wel selectief gekozen meubels te gebruiken. Plaats ze zo dat de inhoud in een handomdraai van de bijbehorende werkplek kan worden verwijderd.Wilt u meerdere vliegen in één klap slaan? Plaats in een open kantoor bijvoorbeeld twee identieke bijzetkasten met de rug naar elkaar toe en creëer een eiland voor gesprekken, korte staande overleggen of een koffieapparaat.We zijn altijd beschikbaar voor geniale inrichtingstips. En voor uw vragen natuurlijk. Neem gerust contact met ons op of laat u adviseren over de inrichting van uw kantoor.