Steekwagens

Trolleys zijn veelzijdig als het gaat om het vervoer van zware voorwerpen en onderdelen. Hiermee kun je grote apparaten zoals wasmachines en koelkasten, maar ook kleinere goederen zoals pakjes en drankkratten moeiteloos vervoeren. Of het nou vaste of opvouwbare aluminium trolleys zijn waar jij naar op zoek bent- ontdek het in de selectie van de kaiserkraft online shop!

In de categorie Steekwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MATADOR, eurokraft basic, RuXXac, Kongamek.

Uw filters
Relevant
Aantal artikelen: 51

Steekwagens: praktische hulpmiddelen voor het vervoeren van verschillende goederenDankzij hun hefboomwerking kun je zware apparatuur gemakkelijk optillen en veilig vervoeren. Je kunt dit zelfs zonder hulp doen, wat zowel mankracht als tijd bespaart. Inklapbare steekwagens zijn aan de andere kant bijzonder flexibel omdat je ze ruimtebesparend kunt opbergen. Tegelijkertijd zijn ze sterk bij het vervoeren van kleine en grote goederen.Steekwagens in verschillende ontwerpenSteekwagens zijn verkrijgbaar in vierkante, ronde of cilindrische uitvoeringen. De modellen zijn gemaakt van materialen zoals aluminium of staal. Welke variant voor jou het beste is, hangt af van wat je wilt vervoeren. Afhankelijk van het gewicht is er voor elk item een trolley met het juiste draagvermogen.  • Steekwagens van aluminium of staal: Als je motorblokken of vergelijkbare zware goederen wilt vervoeren, gebruik dan stevige steekwagens van staal of aluminium. Deze kunnen gemakkelijk tot 400 kilogram dragen.

  • Opvouwbare steekwagens: Deze zijn handig en passen in elke kofferbak - toch zijn opvouwbare en inklapbare steekwagens verrassend krachtig. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik op evenementen of beurzen.

  • Traploper steekwagens: Met conventionele steekwagens moet je aanzienlijk meer moeite doen om goederen de trap op en af te vervoeren. Kies daarom voor speciale traploper steekwagens. Dankzij bestuurbare kettingen kunnen deze zelfs zware voorwerpen veilig de trap op en af transporteren.


Als je heel veel goederen zoals stoelen of banden wilt vervoeren, zijn speciale stoel- en bandenwagens met extra grote bakken een geschikte keuze.Geschikte accessoires voor opvouwbare steekwagensJe kunt een stabiel frame alleen effectief gebruiken in combinatie met de juiste zwaarlastwielen. Hier varieert de keuze van soepel lopende luchtbanden die kleine hobbels goed opvangen tot banden van lekvrij polyurethaan. Welke banden je kiest, hangt af van de omgeving waarin je de trolley gebruikt.


Het is ook uiterst belangrijk om je lading goed vast te zetten tijdens transport - bijvoorbeeld met spanbanden. Deze zijn ook verkrijgbaar in de kaiserkraft online shop. Je vindt er ook een grote selectie andere accessoires. Wil je hulp bij het maken van je keuze, neem dan contact met ons op en we adviseren je graag.Deze producten kunnen u ook interesseren:Aluminium kisten | Nat plakband | Hefwagens | (Kleef) etiketten | Tilhulpen