Verwarmingsapparaten

Met deze verwarmingsketels wordt heel uw bedrijf voldoende verwarmd. We hebben deze verwarmingsapparaten in vele toepassingen. De meeste zijn gasverwarmingsketels, andere worden gebruikt met olie. In de winter komen deze verwarmingsapparaten zeker van pas.

In de categorie Verwarmingsapparaten bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kroll, TCL.

Relevant
Aantal artikelen: 19

Verwarmingsapparaten voor een fijne temperatuurGrote hallen, tenten, bouwplaatsen, bouwcontainers en tuinhuizen zijn in de winter niet bepaald warme werkplekken. Of misschien wel? Met de juiste verwarmingsapparaten wordt het werken op dergelijke plaatsen draaglijker en gezonder tijdens het koude seizoen. Zeg maar 'dag’ tegen de koude temperaturen en 'hallo’ tegen de de warmte met nieuwe verwarmingsapparaten. Er zijn verschillende verwarmingsapparaten, zoals ventilatorkachel, verwarmingsketels, verwarmings torens en elektrische verwarming kachels. Al deze verwarmingsapparaten moeten altijd in een veilige ruimte staan. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door het uiteenlopende aanbod van verwarmingsproducten en andere klimaatapparatuur klimaatapparatuur.Welk verwarmingsapparaat heeft u nodig?Of u nu kiest voor een elektrische, gas- of oliegestookte verwarming, u beslist enerzijds op basis van de ruimte die u wilt verwarmen en anderzijds op basis van de individuele behoeften. Stel uzelf de volgende vragen:Moet de ontwikkeling van geuren of geluid zo laag mogelijk zijn?


Mag er geen zuurstof worden verbruikt?


Moet het gebruik van het verwarmingsapparaten zo milieuvriendelijk of zuinig mogelijk zijn?


Hoe mobiel moeten de verwarmingsapparaten zijn?


Moeten de apparaten niet alleen verwarmen, maar ook ventileren?Elektrische verwarmingsapparaten zijn geschikt voor voor werkplaatsen, industrie, bouwplaatsen en kinderdagverblijven. In ons assortiment vindt u mobiele varianten. Deze elektrische verwarming kachels zijn schoon, geurloos en verbruiken niet te veel zuurstof. Goed voor gebruik in slecht geventileerde ruimten. Gasgestookte apparaten zijn geschikt voor tenten, hallen en bouwplaatsen. Ze zijn milieuvriendelijk en zuinig in goed geventileerde ruimten. Oliegestookte apparaten zijn geschikt voor allerlei gebieden, ook voor het vorstvrij houden van tuinbouwbedrijven.Gebruik van verwarmingsapparaten in vochtige ruimtesAls een nieuw gebouw onder slechte weersomstandigheden wordt gebouwd of wordt gerenoveerd, moet de waterschade worden hersteld en moet het vocht uit de lucht worden gehaald. Verwarmen alleen is dan niet genoeg. Met een luchtontvochtiger worden bijvoorbeeld verwarmingsapparaten op de betreffende plaats perfect aangevuld. Ontvochtigers met elektrische bijverwarming zijn ook praktisch. Dan heeft u slechts één apparaat nodig voor beide functies. Dus sla uw slag en zorg ervoor dat u zelf het niet koud heeft. U vindt gegarandeerd de juiste producten hier in onze webshop. Daarnaast verkopen we ook geschikte alternatieve oplossingen, zoals mobiele centrale verwarmingsapparaten, stationaire warme lucht generator, krachtige drogers voor bouwplaatsen en nog veel meer. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Koelapparaten | Insectenverdelgers | Luchtbevochtigers | Ventilatoren | Kunstplanten | Scheidingswanden | Kantoorinrichting| Barkrukken