Vitrinekasten

Vitrinekasten en infovitrines vindt men overal. In bedrijven als informatiebord, in werkplaatsen voor werkinstructies en dergelijke, maar ook voor restaurants, musea en bioscopen. Kortom: overal waar belangrijke informatie moet worden overgebracht. Zoek snel uw nieuwe vitrinekast voor binnen- of buitentoepassing!

In de categorie Vitrinekasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MAUL, magnetoplan, eurokraft basic.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
322
322
1995
1995
-
Relevant
Aantal artikelen: 120

Vitrinekasten: Iedereen kijkt ernaar en dat is mooi zo!Hoewel digitalisering overal zijn intreding heeft gedaan, heeft het één groot nadeel: informatie die altijd zichtbaar moet zijn en die van toepassing is op alle werknemers en bezoekers, kan niet perfect digitaal worden weergegeven. Dit vereist analoge documenten die u in vitrinekasten in uw bedrijf presenteert. Waar? Het beste is daar, waar iedereen naar kijkt.Zijn er voorschriften voor het gebruik van vitrinekasten in het bedrijf?De relevante voorschriften voor de bedrijfsveiligheid zijn weliswaar minder gericht op de informatiekasten zelf dan op de inhoud. Maar beide elementen gaan hand in hand. U hangt in de vitrinekast bijvoorbeeld informatie op voor eerste hulp of wat te doen in geval van brand.Er kunnen ook bezoekersbegeleidingssystemen of nieuws over bouwwerkzaamheden en beperkingen in bepaalde delen van het bedrijf worden geëtaleerd. Zij zorgen ervoor dat iedereen precies weet welke gebieden in het bedrijf niet toegankelijk zijn of waar u uw gedrag moet aanpassen.Alle kasten die u voor de presentatie gebruikt of als informatiecentrum in de pauzeruimte, zijn in dit opzicht niet relevant voor de veiligheid, maar verhogen de informatieve transparantie tijdens het gebruik. U kunt er zeker van zijn dat het nieuws elke werknemer of bezoeker bereikt. Uiteindelijk loont dit altijd.Hoe richt ik vitrinekasten in en bereik ik een hoog visueel effect?Natuurlijk hangt het altijd af van het doel van de desbetreffende kast. Maar ze hebben allemaal gemeen dat ze moeten worden opgehangen op plaatsen die onmiddellijk in het oog springen. Bovendien moet u de informatiekast niet overbelasten met notities en berichten en altijd up-to-date houden.Het is slim als u informatiekasten tussendoor leeg laat. Het valt dan namelijk meteen op als er een nieuw bericht wordt geplaatst. Gebruik een specifieke kleurcodering voor het papier om verschillende soorten informatie en onderwerpen te onderscheiden.Onze medewerkers helpen u graag bij het selecteren en adviseren van alle afdelingen in onze onlineshop – van vuilnisbak tot kantoorbenodigdheden.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Badgehouders | Wandprospectushouders | Kleefetiketten | Lasapparaten | Magnetische bandstroken | Tijdschriftenstellingen | MAUL flip-overs | MAUL planhouders