UPLINER 2.0

Technisch geoptimaliseerde UPLINER 2.0
De UPLINER 2.0 is als elektrisch in hoogte verstelbare bureautafel zodanig geoptimaliseerd dat 4 individuele hoogtes op vaste geheugenplaatsen kunnen worden opgeslagen.

In de categorie UPLINER 2.0 bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
512
512
2004
2004
-
Relevant
Aantal artikelen: 15
De UPLINER 2.0 – omdat het de moeite waard is goede ideeën verder te ontwikkelen
De UPLINER 2.0 is de consequente verdere ontwikkeling van zijn voorganger. Hij heeft vele handige functies geërfd, die voor een ergonomisch perfect ingerichte werkplek onmisbaar zijn. Een in hoogte verstelbare bureautafel is niet meer weg te denken van een gezonde kantoorwerkplek. De UPLINER 2.0 en zijn voorganger scoren punten met de aangename functie van de elektrische hoogteverstelling. Een verstelbare hoogte is een vereiste om de bureautafel aan de individuele behoeften en de lichaamslengte aan te passen. Deze in hoogte verstelbare bureautafel kan zowel zittend als staand worden gebruikt. UPLINER-bureautafels behoren wegens de veelzijdige gebruiksmogelijkheden tot de VARIETY-groep. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de UPLINER 2.0 vier geheugenposities, zodat men verschillende zithoogtes en verschillende stahoogtes kan opslaan en met één druk op de knop kan instellen. De bureautafel UPLINER beweegt dan dankzij geïntegreerde motoren met een hefsnelheid van 35 mm/s zelfstandig in de gewenste hoogte. Daarbij kan de werktafel tussen 625 mm en 1275 mm worden ingesteld. De bureautafel is zeer stabiel en duurzaam. Enerzijds beschermen de zachte aanloop en zachte stop alsook de stootbeveiliging tegen snelle slijtage, anderzijds staat een robuust stalen onderstel en frame garant voor een lange levensduur. Het hoekbureau bereikt daardoor een statisch draagvermogen van 150 kg. Het rechthoekige bureau kan maximaal 100 kg dragen.

De UPLINER 2.0 – kies de juiste uitvoering
Als rechthoekige bureautafel of als hoektafel kan de UPLINER 2.0 net als zijn voorganger in de kleuren lichtgrijs, beukenhoutdecor of ahornhoutdecor optisch prima in verschillende kantooromgevingen worden geïntegreerd. Door de zuivere kleuren, heldere lijnen, vierkante hefkolommen en vlakke poten heeft de bureautafel UPLINER een puristisch design. De bureautafel is voorzien van zilveren tafelpoten, die de UPLINER een hoogwaardige en aanpasbare optiek verlenen. De werktafel wordt standaard geleverd met een uitklapbare kabelgoot, zodat het er op kantoor ook onder de tafel opgeruimd uitziet en er geen kabelchaos te zien is. De bureautafel UPLINER draagt zo bij aan een optisch aantrekkelijke kantoorinrichting en verhoogt het gevoel van welbehagen van de medewerker op zijn werkplek. Een ander belangrijk pluspunt van de UPLINER 2.0 is het productieproces. De bureautafel is een FSC-product (Forest Stewardship Council®) en dus gemaakt van gecertificeerd hout, dat uit een verantwoordelijke bosbouw stamt.